REKLAMI GEÇ

Tuncay Özkan’ın sessiz toplantısı

Tuncay Özkan’ın sessiz toplantısı

Gazeteci Tuncay Özkan sabah saatlerinde sessizce geldiği ilimizde, sivil toplum örgütleriyle Pamukkale Tenis Kulübü’nde toplantı düzenledi. Basına kapalı olarak düzenlenen toplantıda Özkan, Kanaltürk’ün satışı ve yakın zamanda kuracağı parti hakkında bilgiler verdi.

/ DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2008 Perşembe, 00:00

Kanal Türk televizyonunun satılması ile birlikte gündemde bomba gibi açıklamalar yapan Tuncay Özkan, seçimi Ege’den verdi. Önceki gün İzmir’de sivil toplum örgütleriyle toplantı yapan Özkan, bugün sabah saatlerinde de Denizli’de sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi. Basına kapalı olarak düzenlenen toplantı Pamukkale Tenis Kulübü’nde düzenlendi. Saat 09:00’da yapılan toplantıya Biz Kaç Kişiyiz Platformu üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği, Türk Kadınlar Birliği, HYP, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve CHP’li bazı üyelerinde katıldığı öğrenildi.

Gizli yapılan toplantıda Kanal Türk’ün satılması konusunda açıklamalarda bulunan Özkan, katılımcılara satış sürecini anlattı. Özkan’ın toplantıda parti kurma konusunda da açıklamalarda bulunduğu ve Kanal Türk’ün satılması ile birlikte yaşanan olaylardan sonra mutlaka bir parti kuracağını belirttiği öne sürüldü. Tuncay Özkan Denizli’deki toplantısının ardından Uşak’a geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı