REKLAMI GEÇ

Uzayda, su altında ve çatıda namaz olur mu?

Uzayda, su altında ve çatıda namaz olur mu?

Uzayda, su altında ve çatıda namaz kılınır mı? Denizli’de, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde açılan ve Ressam Arif Ergün’ün resimlerinin bulunduğu sergide, uzayda namaz kılan astronot ve su altında namaz kılan dalgıçların resimleri vatandaşların dikkatini çekti.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2010 Perşembe, 18:15

Denizli’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Bayramyeri Meydanı’nda, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından açılan resim sergisinde, ilginç resimler sergilendi. 100’e yakın yağlı boya resim ve karikatürün bulunduğu sergide, uzayda bir astronotun namaz kılması, su altında dalgıçların namaz kılması ve çatıda bir kişinin namaz kılmasını anlatan resimler vatandaşların dikkatini çekti. İstanbul’da bulunan Ressam Arif Ergün tarafından yapıldığı öğrenilen resimlerin arkalarında ise açıklamaları bulunuyor.

Bayramyeri Meydanı’na dernek tarafından açılan ve başında sorumlunun bulunmadığı resim sergisinde, bizler de vatandaşlara resimlerden ne anlam çıkardıklarını sorduk. Kimileri uzayda namaz kılınmasının mantıklı olmadığını söylerken, kimileri de resimlerde ne anlatılmak istenildiğini anlamadıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı