REKLAMI GEÇ

ADİL DEMİR’DEN HEYECAN YARATAN SEÇİM STARTI

ADİL DEMİR’DEN HEYECAN YARATAN SEÇİM STARTI

29 Mart’ta ön seçim yapılacak CHP’den aday adayı olan Adil Demir seçim gezilerine başladı. Tavas pazarına giydirilmiş 10 seçim aracıyla adeta çıkarma yapan Demir, halktan ve CHP üyelerinden büyük ilgi gördü. Ova köylerini tek tek gezen Adil Demir’in gezisi gün boyu devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2015 Çarşamba, 12:20

7 Haziran seçimleri için önseçim kararı alan CHP’de adaylık yarışı devam ediyor. CHP’den önseçimde aday adayı olan Denizli Barosu eski Başkanı Adil Demir, seçim gezilerine Tavas’tan başladı.

ic-1

İlk olarak Tavas’ta CHP ilçe binasında partililer ve ilçe yönetimi ile bir araya gelen Adil Demir, yaptığı konuşmada, partili üyelerinden kendisini tercih etmeleri halinde nasıl bir program izleyeceğini anlattı.

ic-3

Çok uzun yıllar boyunca muhalefette kalan CHP’nin dersine iyi çalıştığını, artık iktidar olmak ve Türkiye’yi yönetmek için en olgun partinin CHP olduğunu, AK Parti’nin yaşadığı iktidar şımarıklığına böyle son verilebileceğini belirtti.

Sandıkların dili olduğunu vurgulayan Adil Demir, “Şimdiye kadarki seçim sonuçları bize mesaj veriyor. ‘Senin projelerin olsun, o projeleri gerçekleştirecek ve iktidar yükünü taşıyacak adayların, vekillerin olsun’ diyor bu mesaj. Türkiye Cumhuriyeti artık yeni bir döneme giriyor. AK Parti, Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaşlaşma anlayışını bir yana itip ruhunu, niteliğini değiştirmek istiyor. Bir dikta rejimi kurmak istiyor. O halde Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli CHP’liler olarak biz dedik ki, adaylarımızı parti üyelerimiz belirlesin. Sonu olarak partimiz sesimizi duydu ve burada bir önseçim yapılarak adaylarınızı kendinizin belirlemesi için önseçim yolunu açtı” diye konuştu.

ic-2

Daha sonra Tavas Pazarı’nda vatandaş ve esnaf ziyareti yapan Adil Demir, gezinin devamında, Kızılcabölük’ten başlayarak ova köylerini ziyaret etti. Ova köylerinde vatandaşlar ve partililer tarafından heyecanla karşılanan Demir, kahve toplantıları ve konuşmalarıyla devam eden gezisini geç saatlere kadar sürdürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR