REKLAMI GEÇ

Adil Demir’den yoğun seçim mesaisi

Adil Demir’den yoğun seçim mesaisi

CHP Milletvekil Aday adayı Adil Demir yoğun seçim mesaisine devam ediyor. Bekilli ve Çal-Akkent seçmeniyle buluşan Demir, yaptığı kahve toplantısı ve ev gezileri sonrası yaptığı açıklamada, Bu yıl seçim havasının alışılmış türde olmadığını söyledi. Monoton seçim atmosferini, CHP’nin önseçim kararıyla dağıtıp yerine heyecan getirdiklerini belirterek, seçmenimizle sözleştik, iktidar olacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2015 Çarşamba, 10:57

CHP’de ön seçim yarışı devam ederken, aday adaylarından Adil Demir, Bekilli ve bağlı köylerini gezdi. Bekilli pazarında esnaf ve vatandaşla görüşüp sohbet eden Demir, CHP’li Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa’yı makamında ziyaret etti. Demir, Başkan Başkafa ile görüşmesinin ardından Bekilli köy ve kasabalarına(mahallelerini) geçti.

ic-2İlk ziyaretini Eski adı Medele olan Yeşiloba Köyü’ne yapan Demir, burada yaptığı açık hava toplantısında CHP’nin bu dönem iktidara geleceğini söyledi. Emekli maaşlarından mazot zammı ve çiftçi kredilerine uzanan bir dizi kırsal kesim sorununa CHP iktidarında kesin ve kalıcı çözüm projelerinin hazır olduğuna değinen Adil Demir; seçmenin partisini iktidara getirmesi halinde en düşük emekli maaşının 1500 TL civarında olacağını, iki dini bayramda verilecek ikramiyelerle yıllık maaş miktarının 14’e çıkacağını, mazottan alınan ÖTV’yi sıfırlayarak şimdikinin yarı fiyatına indireceklerini, kredilerin çiftçi ve esnafın sırtına yüklediği ağır yükü hafifletici düzenlemelerinin program olarak hazır olduğunu belirtti.

Yeşiloba köyünde başlayan gezilerine Çoğaşlı, Kutlubey Kasabası, Deşdemir ve Çamköy’de devam eden Adil Demir, akşam saatlerinde Çal Akkent kasabasına geçti.

ic-3Çal Akkent’te yapılan kahve toplantısında yaptığı konuşmada, gezdiği köylerde anlattığı CHP programını yineleyen Adil Demir, Menderes nehri üzerindeki Akkent’in kültürü ile beslenen bir yerleşim olması nedeniyle özel bir yer olduğunu vurguladı. Çevre sorunlarına AKP iktidarının duyarsız kaldığına değinen Demir, “Atatürk Orman Çiftliği’nde kaçak saray inşa edenlerden çevre duyarlığı beklemiyoruz. Bu nehri kirletip üzerindeki tarım arazilerini tahrip eden iktidarı o koltuktan kovmadıkça sorunlar bitmeyecek. İş başa düşüyor. Çevreye duyarlı, insana saygılı, doğayı korumaya özen gösteren yönetim politikaları ile CHP bu sorunlara neşter atacak. O nedenle CHP’nin iktidar olmasının bir kez daha ülkemiz için olduğu kadar çevremiz için de ne kadar gerekli olduğu ortaya çıkıyor. Bekilli’de vatandaşlarımızla sözleştik, burada sizlerle de sözleşelim, CHP’yi artık iktidara taşıyalım” dedi.

ic-1Adil Demir’in Bekilli’de başlayan günlük seçim gezisi, gecenin ilerleyen saatlerinde Çal-Akkentli vatandaşlarla yapılan sohbetle devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR