REKLAMI GEÇ

ADİL DEMİR’E ÇİVRİL’DE BÜYÜK İLGİ

ADİL DEMİR’E ÇİVRİL’DE BÜYÜK İLGİ

CHP Milletvekili aday adaylarından Adil Demir seçim gezilerine devam ediyor. Demir, gezilerinin ikinci gününde Çivril’de CHP üyeleri ve halkla buluştu. CHP ilçe örgütündeki toplantı ile başlayan gezi boyunca partililer Demir’in seçim programına büyük ilgi gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 13:22

Adil Demir’in aday adaylığı için başlattığı seçim gezileri Çivril’de gün boyu devam etti. CHP İlçe teşkilatında parti üyeleri ve ilçe yönetimi ile kalabalık bir toplantı gerçekleşti. Burada yaptığı konuşmada seçilmesi halinde parlamentoda yapacağı yasa çalışmalarını anlatan Adil Demir, üye arkadaşlarından destek istedi.

ic-3Daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret eden Demir, burada dernek üyeleri ve halkla sohbet etti. Önceki dönem Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ın da katıldığı toplantıda CHP’nin seçim politikaları üzerine görüş ve öneriler üzerine konuşuldu.

ic-2Öğretmenevi ve kent konseyini de ziyaret eden Adil Demir, öğle saatlerinde Gürpınar Mahallesinde mahalle sakinleri ile kahve toplantısında buluştu. Kahve toplantısında yaptığı konuşmada “Niçin milletvekili adayı oldum” başlıklı bir konuşma ile seçmenlere ve partililere hitabeden Demir, “benim projelerim var. Gündelik sorunlarınıza ilişkin projeler bunlar. Yaşadığınız kredi sıkıntısı ve icralarla ilgili çözüm önerilerim var. Sizlerden bu projelerimi gerçekleştirmek için oy istiyorum” dedi.

ic-1Adil Demir, seçim gezisinin devamında İğdir ve koçak mahallelerini. Akşam saatlerinde Yeşilyaka ve Karayahşiler mahallelerini gezen demir, geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR