REKLAMI GEÇ

CHP’de ilk başvuru Adil Demir’den

CHP’de ilk başvuru Adil Demir’den

7 Haziran Genel seçimleri için Denizli’de önseçim yapacak olan CHP’de ilk başvuruyu Adil Demir yaptı. Ankara CHP Genel Merkezi’nde milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yapan Demir, burada CHP Denizli Kadın Kolları üyeleri ile karşılaşarak toplu fotoğraf çektirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2015 Salı, 16:20

Genel seçimler için Denizli’de aday belirlemede önseçim kararı alan CHP’de ilk aday adaylığı başvurusunu eski Baro Başkanı Adil Demir yaptı.

ic-1Başvuru için Ankara’ ya giden Demir, CHP Genel Merkezi’nde aday adayı başvuru bölümüne dosyasını teslim etti. Denizli’den ilk başvuru sahibi olan Adil Demir, burada bir de sürprizle karşılaştı. CHP Denizli Kadın Kolları ile Genel Merkez koridorlarında karşılaşan Demir, kadın üyelerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Adil Demir, 2011 yılında yapılan genel seçimlerde de CHP’den önseçime katılmış, bu seçimlerde 3. sıradan aday olarak çıkmıştı. Ancak CHP Genel Merkezi tarafından 2.sıra adaylığına kontenjan adayı olarak İlhan Cihaner getirilmiş, Demir sonraki sıralamada 4. sıraya gelmişti.

CHP Genel Merkezinin aldığı karar uyarınca bu dönem milletvekilliği seçimlerinde Denizli’den kontenjan adaylığı kullanmayacak olması partide heyecan yarattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR