REKLAMI GEÇ

DEMİR’DEN 8 HAZİRAN SABAHI PROVASI

DEMİR’DEN 8 HAZİRAN SABAHI PROVASI

Haziran’da yapılacak genel seçimleri için Denizli’den CHP milletvekili aday adayı Adil Demir, mahalli temsilcilerden oluşan 200 kişilik akşam yemeğinde adeta genel seçimlerin provasını yaptı. Gelen misafirleri ile tek tek ilgilenen Demir, renkli geçen yemekli akşam toplantısının finalinde zeybek oynayarak, “8 Haziran sabahı Çınar Meydanında zeybek oynayan biz olacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2015 Çarşamba, 10:58

CHP aday adaylarının önseçim çalışmaları giderek renklenmeye başladı. Partili-partisiz pek çok çevre tarafından önseçimin favori adaylarından gösterilen Adil Demir, ilçelerde sürdürdüğü çalışmalarının yanı sıra, il merkezindeki çalışmalarında da hız kesmiyor.

ic-2Geçtiğimiz günlerde Denizli gençliğine verdiği akşam yemeği ile adeta 70’lerin devrimci ruhunu yeniden canlandıran atmosfere, dün akşam bir yenisini eklendi. Demir’in CHP Üyesi partililere verdiği 200 kişilik akşam yemeği, yine devrimci türküler ve topluca söylenen şarkılara sahne oldu. Yerel bağlama sanatçısı Zekeriya Şakar ve arkadaşlarının halk şarkıları ve türkülerle canlandırdığı gece boyunca katılımcı üyeler sanatçılara eşlik etti.

ic-1Adil Demir’in kısa ve ateşli açılış konuşması ile başlayan gecede il merkezi dışında ilçe merkezleri ve köylerden gelen üyelerin de olduğu gözlendi.

ic-4Toplantı açılışında mikrofona gelen Adil Demir “biz direniş geleneğimizi canlandıramazsak, Taksim’de bunu bize hatırlatan gençliğin direniş ruhunu yaşatmaya devam etmezsek, tarih bizden hesap sorar. Mecliste de, sokakta da buna mecburuz. Haklının, halkın ve yoksulun dün olduğu gibi yanındayız demek yetmiyor. Buna çare gerekiyor. Diktatörler ülkesi değil, demokrasinin örnek olduğu bir ülke olmak istiyorsak, özgürlüğümüzü yeniden kazanmak istiyorsak, eşit ve emekten yana bir iktidar hedefliyorsak, bunu mecliste yumruğunu masaya vuran adaylarla yapabiliriz. Vurduğu yerden ses getiren adaylarla gerçekleştirebiliriz. İşte ben böyle bir ses olmaya talibim, o nedenle sizlerin karşısına aday olarak çıktım” dedi.

ic-3Gece boyunca söylenen türkülerin coşturduğu kalabalığı kırmayarak yeniden kürsüye gelen Adil Demir, “şimdi zeybek oynamamı istiyorlar. Buna hayır diyemem. 8 Haziran sabahı burada oynadığımız zeybeği Çınar meydanında da oynayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diyerek, hem CHP’yi iktidara taşıyacakları mesajı verdi, hem de AKP milletvekili Nihat Zeybekci’ninher seçim sonrası Çınar meydanında zeybek oynama vurgusuna gönderme yaptı.

Yorumlar

şahin yılmaz   -  Bağlantı 11 Mart 2015, 15:45

sayın demir daha aday adayı millet vekili adayı olsun da gerisi sonra düşünülür.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR