REKLAMI GEÇ

“MECLİSTE IŞILDAYAN BİR DEMİR GÖRECEKSİNİZ”

“MECLİSTE IŞILDAYAN BİR DEMİR GÖRECEKSİNİZ”

CHP Milletvekili aday adayı Adil Demir, mahalli kahve toplantılarına devam ediyor. Sarayköy’e bağlı Beylerbeyi mahallesinde vatandaşlar ve partililer ile buluşan Demir, “Eeğer beni meclise gönderecek olursanız, o kürsüde sizin adınıza ışıldayan bir Demir göreceksiniz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2015 Cuma, 11:26

Ön seçim çalışmalarını mahalli kahve toplantıları ile sürdüren Adil Demir, projelerini ve çalışma anlayışını paylaşmaya devam ediyor.

Son olarak Sarayköy Beylerbeyi mahallesinde, akşam saatlerinde yapılan kahve toplantısına katılan Adil Demir, burada meclise gitmesi halinde neler yapacağını anlattı.
“Toprak damlı bir evde, okuma yazması olmayan bir anne ve terzi esnafı bir babanın çocuğu olarak doğup büyüdüm” diye sözlerine başlayan Demir, uzun yıllar sürdürdüğü Baro Başkanlığı döneminde edindiği deneyim ve birikimi özetledi. Bilgisini ve hukuk birikimini meclise taşıyarak dar gelirlinin, esnafın, işçinin ve özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşların temel sorunlarına yasal çerçevelerde çareler üretecek bir programa sahip olduğunu belirtti.

1980’li yıllardan beri siyasetin içinde olduğunu ve CHP’nin çeşitli kademelerinde görevler üstlendiğini açıklayan Adil Demir, “bu zaman içinde gördüm ki, yapılan yasama çalışmalarında bizim köylümüzün, çiftçimizin ve emeğiyle günlük yaşamını sağlayan vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik düzenlemeler yetersiz kalıyor. Şimdi yaşanan panoramanın sebebi budur” dedi.
Miras ve nafaka hukuku ile ilgili sıkıntılara değinen Demir, “mirasımızın ortağı devlet, sosyal devlet değildir. 2 aylık bebeğimizin nafakasına göz diken devlet kabul edilemez. Bunların değişmesi meclisin beş dakikalık zamanını alır. Ama değiştirilmiyor, çünkü gündeme getirilmiyor” diye konuştu.

ic-1Tüm bunları yıllar içinde gözleyip tespit ettim. Kredi mağduru vatandaşın ödeyemediği borçtan vergi alan devlet olur mu? Bizde var ve bunun adı sosyal devletçilik olamaz. Olsa olsa soyguncu devlet olur” diyerek sözlerine devam eden Adil Demir, “Bunları meclise taşımama siz vesile olacaksınız. Beni meclise gönderecekseniz, bunlar için gönderin. Sizin için TBMM’de ışıldayan Demir’i işte o zaman göreceksiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR