REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da eğitim ve kültür coşkusu  

Acıpayam’da eğitim ve kültür coşkusu   

Acıpayam’da, Halk Eğitim Merkezi ve okulların son bir yıl içinde açtığı 400’den fazla kursta üretilen el ürünleri, Eğitim ve Kültür Şenliği’nde görücüye çıktı.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2014 Çarşamba, 10:26

Acıpayam’da Eğitim ve Kültür Şenliği coşkusu yaşanıyor. Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği kurslarda üretilen el emeği ürünler, kaymakamlık, belediye ve ilçe milli eğitim müdürlüğünün organizasyonundaki bir sergide toplandı.

İlçede bu eğitim yılında açılan 81 branşta 400’den fazla kursta 7 bin 500 kişiye eğitim verildiğini belirten Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, “İlçemiz eğitim alanında birçok başarı elde ederek adını duyurmaya devam ediyor. Belediyemiz ile birlikte ilçemize bir kültür merkezi kazandırmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. 2013-2014 Eğitim öğretim yılının başlamasından bugüne kadar Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde 81 farklı alanda 400’ün üzerinde kurs açtık. Bu kurslarda 7500 kişiye eğitim verdik. Örgün eğitimde de 10 binin üzerinde öğrenci ve 800 öğretmenimizle 2013 -2014 eğitim-öğretim yılını tamamlıyoruz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak ve Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’a desteklerinden dolayı plaket verilirken, sergi vatandaşların da büyük ilgisini çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı