REKLAMI GEÇ

” Acıpayam’ın çıkarları için çalışacağım”

” Acıpayam’ın çıkarları için çalışacağım”

AK Parti Denizli’nin Acıpayam İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Sürücüoğlu, İlçe’nin eğitimden sağlığa çevre kirliliğinden tarım ve hayvancılığına kadar tüm sorunların çözümü için çalışacağını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 17 Ekim 2013 Perşembe, 14:00

ŞENGÜL BOZ
Ak Parti Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Sürücüoğlu, “ Biz ilçemize hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Karar Partimin Yetkili Kurullarının yüksek iradesinindir. Aday gösterilmem halinde yeni projelerimizi de halkımızla paylaşacağız” dedi.

Siyasetin çıkarları paylaşma sanatı olduğunu da vurgulayan Sürücüoğlu, “Bizler siyasette İlçemiz Acıpayam’ ın çıkarları için çalışacağız. Siyaset, parayı kullanma sanatıdır. Biz işletmecive Mali Müşavir olarak, birlik ruhu içinde belediyenin imkânlarını en ekonomik şekilde kullanmaya özen göstereceğiz. Bu işleri yaparken en büyük sermayemiz heyecanımız ve sizlerden aldığımız destek olacaktır. İnsan odaklı, herkese eşit, güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmetin adresi olacağız” diye konuştu.

Hedefleri ve projeleri hakkında da bilgi veren Sürücüoğlu, şunları söyledi:
“Ben bu ilçede doğdum. 46 yaşındayım. Bu güne kadar kendimiz ve ailemiz için bir şeyler yaptık. İşletmeci madenci bir ailenin ferdiyim. Mali Müşavirim. İnşaat işleri ile de uğraşmaktayım. Bu güne kadar edindiğim iş ve siyasi deneyimim ile bu ilçeye hizmet borcum olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Bu ilçe halkının tamamını kucaklayarak insan odaklı, parti ayrımı yapmadan tüm halkımıza eşit hizmet etmeye talibiz.

Biz halka hizmeti hakka hizmet kabul ediyoruz. Belediye başkanlığı ateşten bir gömlektir derler. Biz bu gömleği hakkın rızasını kazanmaya vesile etmek için bu göreve talibiz. Eskiler bir beldenin reisine şehremeni derlermiş. Bizde Acıpayam’ a hizmet etmek, onların güvenine layık olup Acıpayam’ lıların gönlünde şehremeni olmak istiyoruz. Bu bağlamda bu ilçeye yapılacak yatırımlar ve hizmetler öncelik sırasına göre neyi nezaman yapacağımızın proğramını yapacağız. Sizlere ve halkımıza zamanı geldiğinde açıklayacağız. Biz bunların nasıl yapılacağının hazırlığını yapıyoruz. Mali Müşavir ve işletmeciyiz. İnşaat işleri ile de uğraşmaktayım.”

“PROJELERİMİZ HAZIR”
“Dar gelirli nasıl konut sahibi yapılır, Kaynak suyu temini ile ilçe dahilinde kuyu suyu kullanımına nasıl son verilir, İlçemiz eğitimde öncüdür. Eğitim ile ilgili önceliklerimiz nelerdir, İlçemizde süt ve hayvancılık gelişmekte bu konudaki önceliklerimiz neler olmalıdır.Yeni istihdam sahaları nasıl açılır, Sosyal ve kültürel hizmetler dediğimiz, çocuklarımızın, gençlerimizin ve yetişkinlerimizin hoş vakit geçirmeleri için nelerin hangi sıraya göre yapılacağını, İlçeye arıtma tesisi ve katı atık bertaraf tesisinin yapılmasının önemini, Dalaman çayının temizlenmesinin ilçemize katkılarının neler olduğunu, Gireniz yolunun ve Çardak yolunun ilçemize sağlayacağı katma değerin neler olduğunu çok iyi biliyoruz ve bu konularda planlar ve projeler hazırlığı yapmaktayız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı