REKLAMI GEÇ

Şevkan aday adaylığını açıkladı

Şevkan aday adaylığını açıkladı

Ak Partili Denizli Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, parti binasında düzenlediği toplantıda aday adaylığını açıkladı. Şevkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedeflerini Acıpayam’da da gerçekleştirmek için ikinci kez aday olduğunu belirti.

/ DENİZLİHABER / 31 Ekim 2013 Perşembe, 19:06

ŞENGÜL BOZ
Ak Parti Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, partisinin ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında adaylık başvurusunu yaptı. Toplantıya, Ak Parti İl başkan Yardımıcısı Mahir Altuğ, ilçe başkanı Hüseyin Dağ ve çok sayıda partili katıldı. Dr.Hulusi Şevkan, ikinci kez yetki istedi.
denizli-acipayam-hulusi-sevkan-ic-2

“ŞEVKAN’DAN ŞİİRLİ AÇIKLAMA”
Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ve özellikle mücadeleci şiirleri ile tanınan şair Abdurrahim Karakoç’un “Sırat’tan incedir sevda köprüsü/ Beraber geçelim tut ellerimden/ Niyet ak güvercin, vuslat gökyüzü /Beraber uçalım tut ellerimden” dizeleriyle başlayan şiirini okuyarak başladığı konuşmasında Dr. Hulusi Şevkan, 2009 yılında Acıpayam sevdasıyla çıktığı yolu devam etmek istediği için aday adayı olduğunu belirtti.
denizli-acipayam-hulusi-sevkan-ic-1

“ACIPAYAM’A DAİR HASRETLERİMİZ VAR”
Acıpayam sevdasını yaşamanın ayrı bir heyecan olduğunu vurgulayan Dr. Hulusi Şevkan, “Biz 2009’da yola çıkarken demiştik ki ‘Ak süt içindeki ak kılı görmek için buradayız’. Yine tarihimizde çok önemli biryer tutan Hz. Ömer’in adaletinden bir tutam alıp Acıpayam’a serpelim diye yola çıkmıştık. Bizim Acıpayam’la ilgili hayallerimiz var. Hasreti olanların hayalleri olurmuş. Bizim da Acıpayam’la ilgili hasretlerimiz var. Modern. Çağdaş bir Acıpayam hayalimiz var. Onun için yola çıktık” diye konuştu.

“O KOLTUK HİÇ BİR ZAMAN HUZUR GETİRMİYOR”
Belediye başkanlığı koltuğunun hiçbir zaman huzur getirmediğini söyleyen Dr. Şevkan, başkanlık koltuğuna aday adayı olanları da uyardı. Şevkan,”O kutluk hiçbir zaman huzur getirmiyor. Biz o koltukta hiçbir zaman huzurlu bir şekilde oturmadık. Ama huzur nedir biliyor musunuz ?. Huzur, sokağa çıktığınızda insanların yüzüne bakabilmektir. Acıyapam’ın kahvehanesinde, parkında hizirli oturabildik. O nedenle ikinci kez yola çıktık” dedi.

“AK PARTİ DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAK”
Acıpayam Belediye başkan aday adaylarına başarılar dileyen Ak Parti İlçe Başkanı HPüseyin Dağ ise konuşmasında, “Genel merkezin göstereği adayın arkasında olacağız. Ve ben inanıyorumki. Acıpayam’dan kim aday gösterilirse gösterilse Ak Parti buradan daha güçlü bir şekilde çıkacaktır” dedi.
denizli-acipayam-hulusi-sevkan-ic

“PARKTA ÇAY İKRAMI”
Başkan Dr. Hulusi Şevkan, parti binasında düzenlenen toplantıda aday adaylığını açıkladıktan sonra, partililerle birlikte parka geçerek çay ikram etti. Burada seçmenlerle biraraya gelen Şevkan, vatandaşlarla sohbet etti fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı