REKLAMI GEÇ

Oymak Acıpayam’a talip

Oymak Acıpayam’a talip

Acıpayam’da Ak Parti’den Belediye Başkanlığı için 4 isim aday adayı oldu. Son olarak Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, göreve talip olduğunu duyurdu. 35 yıldır bölgeye hizmet ettiğini söyleyen Oymak, “Artık Acıpayam için değişim zamanı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Kasım 2013 Çarşamba, 11:09

Acıpayam Belediye Başkan adaylığı için Ak Parti’den 4 talipli çıktı. Mevcut Başkan Hulusi Şevkan’la birlikte Davut Oymak, Yüksel Sürücüoğlu ve Fahri Urhan, aday olmak için yarışıyor.

Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, Acıpayam Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını şölen havasındaki bir organizasyonla duyurdu.

Ak Parti Acıpayam İlçe Teşkilatındaki toplantıya Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Irlıganlı Belediye Başkanı Hasan Yılmaz’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle yer yer izdihamın oluştuğu açıklamada ilk sözü alan AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, “Bugün burada 10 yıldır Darıveren’e hizmet veren Belediye Başkanımız Davut Oymak abimizin açıklamasında beraberiz. Mart ayında yapılacak olan seçimlerimiz için aday adaylarımız kendilerini tanıtıyor. En yüksek temsille Acıpayam’ı alacağız. Kim aday olursa ardında birleşerek AK Partinin bayrağını dikeceğimize inanıyorum” dedi.

“35 YILIMI BÖLGEYE ADADIM”
Ardından söz alan Davut Oymak ise, “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Acıpayam Belediye Başkanlığına talibim. Acıpayam’da doğmuş büyümüş son 35 yılını bölgeye hizmet etmiş biri olarak bu göreve talibim. 57 yıllık ömrümde Acıpayam’ın her karışını yakından tanımış, her derdine şahit olmuş ve bunların çözümü için fikirler üretmiş bir kardeşiniz olarak çıktım bu yola. Bu güne kadar Acıpayam’da taş taş üzerine koymuş herkese teşekkür ediyorum. Artık Acıpayam’da değişim zamanı diyorum. Denizli’mizin büyükşehir olmasıyla Acıpayam’ın talihi yeniden yazılacak. Acıpayam’ı daha ileriye götürecek bilgiye birikime, tecrübeye ve ekibe sahibim” dedi. Oymak, projelerinden de bahsederek, seçilmesi durumunda Acıpayam’ın gelişimi için elinden gelen çabayı göstereceğini belirtti.

ic

Partililer ardından Acıpayam merkezinde bulunan Park kahvesine geçerek burada aday adayı Davut Oymak’la bir araya geldi. Oymak burada partililerin sorunlarını ve temennilerini dinledi. Bu arada, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’da kahvehaneye gelerek Davut Oymak’a başarılar diledi.

ic2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı