REKLAMI GEÇ

Özcan’dan Vali Demir’e açık mektup

Özcan’dan Vali Demir’e açık mektup

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde Atatürk İlköğretim Okulu ile Osman Manisalı İlköğretim Okulu’nun birleşmesine karşı çıkan velilerin, bekleyiş içerisinde olduğunu dile getiren İl Genel Meclisi Acıpayam eski üyesi İlhan Özcan’dan Vali Demir’e açık mektup.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2013 Perşembe, 17:53

Denizli’nin Acıpayam İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu’nun , 554 öğrencisi ve 25 sınıfı ile eğitim ve öğretimine devam ettiğini, okulun arsasının da İl Özel İdaresi tarafından kamulaştırıldığını vurgulayan İl Genel Meclisi Acıpayam eski üyesi İlhan Özcan, “ Acıpayam’ımızda eğitim ve öğretim seviyesini yükseltmek için 2012–2013 eğitim ve öğretim yılında okulun tüm eksikleri tamamlanarak tüm sınıflar Acı payam’lı iş adamlarınca akıllı tahtalarla donatıldı. Okulumuz deyim yerindeyse Acıpayam Atatürk Kolejine dönüştü. Öğrenciler bu sayede derslere ilgileri yoğunlaşmakta, öğrenmenin kalitesi artmakta, akıllarda kalıcılık oranı yükseldiği için de başarı oranı beraberinde gelmektedir” dedi.

Fiziki ve sosyal olarak hazır hale getirilen okulun öğrencileri Osman Manisalı İlköğretim okuluna taşınmak suretiyle öğrenci velilerinin öğrencilerin emelleri ve hayalleri yerle bir edildiğini vurgulayan Özcan, Denizli Valisi Abdülkadir Demir’e açık mektup yazarak destek istedi.

Özcan, 400 öğrenci velisinin her gün toplantı üzerine toplantı yaptığını, bu sorunun çözümü konusunda yetkililerden 4 gözle çözüm beklediğini, bu sorunun Vali Demir tarafından çözüleceği konusunda bir bekleyiş içerisinde olduğunu vurguladığı mektubunda, şu ifadelere yer verdi:
“Genelgede de açıkça belirtilen hususunda göz önüne alınarak bu uygulamanın iptal edilmesi, günlerdir bu durumdan huzursuz olan velilerimizi rahatlatacaktır.554 öğrenci ve 400 öğrenci velisinin her gün basında çıkan haykırışlarına kulak vereceğinize inanıyor, bu uygulamayı iptal etmenizi 4 gözle bekliyoruz.

Acıpayam’lılar eğitim ve öğretime çok önem veren, her şeylerini çocuklarının gelecekleri üzerine kuran insanlardan oluşmaktadır.Herkes gibi bizlerde eğitim ve öğretimi hayatımızın bir parçası olarak görüyoruz.Bunun içindir ki okulumuza bitişik yukarıda bahsi geçen bu 6 adet arsanın bir an önce alınması zorunludur.İnanıyorum ki var olan ve gelecekte ki sıkıntılar ancak şimdiden önlem alınır ise giderilecektir.

Sizlerden istediğimiz bu 6 adet arsanın devlet kanalı ile alınmasıdır. Eğer Devletimizin olanakları bu arsaların alımı hususunda yetersiz ise biz kendi olanaklarımız ile bu arsaları alma çabaları içerisine gireceğiz. Lütfen bu konuda bize yardımcı ve destek olunuz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı