REKLAMI GEÇ

Denizli’de alevli gece

Denizli’de alevli gece

Bozburun’da çok sayıda fabrikanın bulunduğu bölgede otluk arazide çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede yayılan alevleri, itfaiye ekipleri kontrol altına alıp söndürdü.

/ DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2013 Perşembe, 08:48

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Bozburun Mahallesi’nde boş arazide akşam saatlerinde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler geniş bir alana yayıldı. Bölgede bulunan çok sayıda fabrikaya alevlerin sıçrama ihtimali tedirginlik yaratırken, yangın yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi.

Gelen söndürme ekiplerin bir kısmı alevlerin fabrikalar bölgesine sıçrama ihtimali üzerine set çekti. Başlatılan çalışmada itfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgelere grayder ile müdahale edildi. Kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Yangında yaklaşık 50 dönüm alanın yandığı açıklandı.

Daha öncede bölgede yangın çıktığını belirten Aysan Raf Fabrikası sahibi Şahin Tin, “Rüzgarda olduğu için alevlerin gelmesi ihtimali üzerine bizde önlem aldık. Yakıt tanklarının bulunduğu yere itfaiye araçları bekledi. Neyse ki kısa sürede söndürüldü” dedi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı