REKLAMI GEÇ

Sobadan esrar çıktı

Sobadan esrar çıktı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir istihbarat sonucu bir evde yaptıkları aramada, soba içerisine yarı yanmış halde 144 gram esrar, odunluğa gizlenmiş 42 gram bonzai ele getirdi. Ayrıca şahsa ait araçta da 4 kilo 309 gram esrar, bulundu.

/ DENİZLİHABER / 1 Kasım 2013 Cuma, 16:12

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbarat üzerine operasyon gerçekleştirdi. Bir evin odunluğunda yapılan aramada 105 gram bulundu. Ayrıca, evdeki sobada yarı yanmış halde 144 gram esrar, 42 gram bonzai, bir aracın içerisinde de 4 kilo 60 gram esrar ele geçirildi.

Operasyonda, bir adet hassas terazi ve bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçiren ekipler, olayla ilgili iki kişiyi gözaltına aldı. Bu kişiler, sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

6 BİN 710 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Bu arada, yurda kaçak olarak sokulan çok miktarda sigaranın Doğu ve Güneydoğu illerinden Denizli’yegetirileceği bilgisi üzerine harekete geçen Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. Denizli ile birlikte 6 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

denizli-uyusturucu-madde-ele-gecirildi-ic

Denizli il merkezinde 7, Ağrı’da 1, Van’da 1, Bitlis’te 2, Mardin’de 5, İstanbul’da 1 olmak üzere 17 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, 6 bin 710 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, ele geçirilen 6 bin 710 paket kaçak sigara ile yaklaşık 33 bin 550 lira haksız kazanç ve 26 bin 923 lira vergi kaybının önüne geçildiği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı