REKLAMI GEÇ

Kadın girişimciler Acıpayam’da toplandı

Kadın girişimciler Acıpayam’da toplandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sündüz Apalı ve kurul üyeleri, kadın girişimciler ile Acıpayam’da toplandı.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2013 Pazartesi, 14:58

Denizli Ticaret Odası koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantı hakkında bilgi veren TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Sündüz Apalı,  “Kadın girişimcilerin hangi alanlarda faaliyet gösterdiğini belirlemek, bir fikri olup hayata geçirmek anlamında yol gösterilmeye ihtiyaç duyan kadınlarımıza yardımcı olmak amacıyla ilçelerimizi ziyaret ediyoruz” dedi.

Acıpayam ilçesinde ise ilk defa bu ortak paylaşımı yaptıklarını ve diğer ilçelerimizde de bu faaliyetlerimize devam edeceklerini söyleyen Apalı, “ Denizli Ticaret Odası, kadın girişimciliği ve kadın istihdamı konularındaki projelere önem ve de destek vermektedir. Kadın Girişimciler Kurulu olarak da bizler, bilgilendirme ve destek verme anlamında Denizlili girişimci kadınlara destek olma misyonu içindeyiz” diye konuştu.

Denizli Kadın Girişimciler Kurulu’nun, kadın girişimcileri desteklemek amacıyla kurulduğunu söyleyen Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, kurulun bu yana çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi.

Özer, açıklamasını şöyle devam etti: “Denizli’de, il merkezi ve beş ilçemizde faaliyet gösteren Odalarımız ve Borsamıza mensup 196 Kadın Girişimciden oluşan Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulunun İcra Komitesi Üyeleri ilçelerimizdeki kadın girişimcilerle bir araya gelerek çalışmalar yürütmektedirler. Kurulun koordinatörlüğünü yürüten Denizli Ticaret Odası, her alanda kurula ve kurulun çalışmalarına katkı ve destek vermektedir. Her alanda olduğu gibi ilimiz ve ilçelerimizdeki Oda/Borsa başkanlarımızla birlikte, işbirliği içinde yapıcı ve verimli çalışmalar yürütmenin gayreti içindeyiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı