REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da 5 bin kişiye iftar

Acıpayam’da 5 bin kişiye iftar

Denizli’nin Acıpayam İlçe Belediye Başkanı Adayı İlhan Özcan, iftar yemeği verdi. Acıpayam Kapalı Pazar yerinde verilen iftar yemeğine 5 binin üzerinde vatandaş katıldı.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2013 Salı, 17:29

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Acıpayam Belediye Başkan Adayı İlhan Özcan, iftar yemeği düzenledi. 5 bin kişilik olarak hazırlatılan iftar yemeğine, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Selahattin Koçdemir, Kadın Kolları İl Başkanı Naşide Penez, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Arslan ve Nadi Kılınçarslan, İlçe Başkanı Durmuş Çağdaş, Belediye Başkan Adayı İlhan Özcan, çevre belediye başkanları, köy muhtarları ile birlikte 5 binin üzerinde vatandaş katıldı.

PAZARCI TEZGAHLARINDAN MASA KURULDU
Acıpayam Belediye Başkan Adayı İlhan Özcan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katılımın yoğun olması, az kalsın izdihama neden oluyordu. İftara gelen vatandaşlar oturacak masa ve sandalye bulamayınca, alanda bulunan pazarcı tezgahlarını kullandı. 5 bin kişilik olarak hazırlatılan yemeğe, 6 bine yakın vatandaşın katıldığı belirlendi.

BELDE VE KÖYLERDE DAVET EDİLDİ
Acıpayam ilçesine bağlı belde ve köylerinde davet edildiği iftar yemeğine katılımından memnun olduğunu belirten İlhan Özcan “Halkın yoğun ilgisine çok teşekkür ediyorum. Onların güvenine her zaman layık olmaya çalışacağım. Gösterilen bu olağanüstü ilgiyi gösteren konukların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

denizli-ilhan-ozcan-5-bin-kisiye-iftar-ic

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise,“Bu güzel birlik beraberlik ve kardeşlik buluşmamızda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sevgi, saygı ve mutluluğu paylaşıyoruz. Ramazan ayının faziletini yaşıyoruz. Ramazan ayının tüm dünyaya barış ve kardeşliği getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı