REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da Cumhuriyet tartışması

Acıpayam’da Cumhuriyet tartışması

Acıpayam İlçesi Kent Konseyi Başkanı Ömer Alev, Cumhuriyet Meydanı’nın ismini Çarşı Meydanı olarak anons eden Acıpayam’ın AKP’li Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’a “Cumhuriyet Meydanı ismini kullanmaktan neden kaçıyorsun?” diye sordu.

/ DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2013 Perşembe, 11:45

Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Ömer Alev, AKP’li Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın bazı uygulamalarından rahatsız olduğunu dile getirdi.

İlçe halkının da aynı rahatsızlıkları hissettiğini açıklayan Kent Konseyi Başkanı Ömer Alev, “Geçtiğimiz gün Denizli Belediyesi, Acıpayam’da Ramazan şenliği düzenledi. Ramazan Şenliği, günler öncesinden Acıpayam Belediyesi tarafından anons edilerek vatandaşlara duyuruldu ve cep telefonlarına mesaj atılarak ilçe halkı şenliğe davet edildi. Bu etkinlik, Acıpayam Belediyesi’nin etkinliği değil. Denizli Belediyesi’nin etkinliği. Böyle bir etkinlikte, Acıpayam Belediyesi’nin kullanılması doğru bir davranış olmadığı gibi, ilçe halkını da rahatsız etmiştir. Bir belediye başkanı, halkın huzurunu bozacak uygulamalardan kaçınmalıdır” dedi.

Acıpayam Belediyesi’nden yapılan anonslarda etkinliğin “Çarşı Meydanı”nda yapılacağının söylendiğini ifade eden Alev, anons edilen meydanın adının Çarşı değil, Cumhuriyet Meydanı olduğunu vurgulayarak, Başkan Şevkan’a “Yaklaşık iki ay önce bu alanda bulunan Atatürk Büstünün altında bulunan yazıları kaldırdınız. Şimdi de alanın adının Cumhuriyet Meydanı olduğunu söylemekten neden kaçınıyorsunuz?” diye sordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı