REKLAMI GEÇ

2/B arazilerinin tapuları dağıtıldı

2/B arazilerinin tapuları dağıtıldı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde, 2/B arazisi bulunan hak sahiplerine tapuları verilmeye başlandı. Acıpayam’da 1266 adet 2/B arazisi parseli mevcut.

/ DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2013 Çarşamba, 09:57

Acıpayam’da 2/B arazilerinin tapuları verilmeye başlandı. 1266 adet 2/B arazi parseli bulunan ilçede, başvuruda bulunarak yükümlülüğünü yerine getiren hak sahiplerine, tapuları törenle verildi.

Düzenlenen törene katılan Acıpayam Mal Müdürü Mustafa Ekinci, tapuların hak sahiplerine
verilmeye başlandığını belirterek, ” 6292 sayılı kanun kapsamında 2/B arazisi için başvuru yapan ve kendilerine satış tebligatları gönderilen başvuru sahiplerine tapularını veriyoruz. Yükümlülüklerini yerine getiren vatandaşlarımız 3 ay içinde Tapu Müdürlüğü’nde taşınmazlarını adlarına tescil ettirerek satış bedeli dışında hiçbir masraf ödemeden tapularını alabilecekler. Vatandaşlarımız artık kendi tapulu topraklarını işleyebilecekler” dedi.

2-B arazilerinin tapulu hale getirilmesi ile ilçede çok önemli bir sorunun çözümlendiğini söyleyen Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, “Tapuların verilmeye başlanmasıyla yıllardır devam eden çok önemli bir sorun çözülmüş oluyor. Tapusunu alan ve alacak olan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, vatandaşlara tapuları verildi. Yolçatı Köyünden Ercan Şahan ve Alcı
köyünden Ziya Bozkır’a tapularını kaymakam Uğur Kalkar verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı