REKLAMI GEÇ

“Bitki Koruma Ürünü Uygulamaları” semineri

“Bitki Koruma Ürünü Uygulamaları” semineri

Denizli Acıpayam Tarım İlçe Müdürlüğü “Bitki Koruma Ürünü Uygulamaları” semineri düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2013 Perşembe, 16:59

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde ‘Bitki koruma Ürünü Uygulamaları’ konulu seminer düzenlendi.

Acıpayam Talip Özkan Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Acıpayam İlçe Müdürü Abdurrahman Oymak, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, Yazır Belediye Başkanı İmdat Altun, Yumrutaş Belediye Başkanı Muzaffer Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Gümüş, Acıpayam Ziraat Odası Başkan V. Abdullah Urhan, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Abdurrahman Oymak “Acıpayam 463 bin dekar tarım arazisine sahip. Bunun yüzde 50’sinde sulu tarım yapılmakta” dedi.

Oymak “Son yıllarda bölgemizde hayvancılık arttı. Acıpayam 52 bin büyükbaş hayvan sayısı ve günlük 300 ton süt üretimiyle Denizli’de birinci sırada bulunmakta” diye konuştu.

Ziraat Mühendisi Remzi Şenel ise fidan yetiştiriciliği ve mazot gübre desteklemeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Veteriner İbrahim Özel ise hayvancılık hakkında, sığırcılık ve desteklemeleri hakkında bilgi verdi.

Veteriner Hekim Esma Caner ise Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığına sebep olan ölümcül kenelerden korunma yollarını anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı