REKLAMI GEÇ

Acıpayam’a 25 dönümlük piknik alanı

Acıpayam’a 25 dönümlük piknik alanı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde bulunan 25 dönümlük ormanlık alan piknik alanına dönüştürüldü. Evkara Piknik Alanı’nın açılışı 22 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2013 Perşembe, 12:21

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlediği toplantıda, Acıpayam’a 25 dönümlük piknik alanı kazandırdıklarını açıkladı.

İlçe Merkezi’nde bulunan ve yıllardan beri ilgilenilmeyen 25 dönümlük ormanlık alanı piknik alanı olarak düzenlediklerini söyleyen Şevkan, 22 Haziran Cumartesi günü, saat 17.00’da düzenlenen törenle açılışının gerçekleştirileceğini belirtti. Şevkan, Denizli’de ikamet eden tüm Acıpayamlıları açılışa davet etti.

EVKARA PİKNİK ALANI
Şevkan, yıllar öncesinden ormanlık alana kara çadırların kurulduğu ve burada vatandaşların ikamet ettiğini belirterek, “Bizde burada nostalji yaşatmak istedik. Eski geleneklerin yaşatılması için alanda kara çadırlar oluşturduk. Ayrıca, ahşap masa ve kapalı oturma mekanları ile ilçe halkımızın nefes alabileceği, piknik yapabileceği, yürüyüş ve spor yapabileceği alanı hizmete açıyoruz” dedi.

denizli-acipayam-piknik-alani-acilisi

ŞİFALI SUYU DA GETİRDİK
Acıpayam’da şufalı olduğu inanılan ve yıllar içerisinde kaybolan suyu da piknik alanına getirdiklerini söyleyen Şevkan, “İlçe ihtiyarları burada şifalı suyun olduğunu ileri sürdüler. Bizde araştırdık bulduk. Ve o suyu piknik alanına yeniden kazandırdık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı