REKLAMI GEÇ

Baba Kazdağlı’ya son görev

Baba Kazdağlı’ya son görev

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’ne bağlı Akalan Beldesi’nde yaşamını yitiren Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ve Celal Kazdağlı’nın babaları Mustafa Kazdağlı, Çarşı Camide kılınan cenaze namazının ardından Belde Mezarlığında toprağı verildi.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2013 Çarşamba, 10:50

Pamukkale Üniversitesi eski rektörlerinden Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ve Gazeteci Celal Kazdağlı’nın babaları Mustafa Kazdağlı, Acıpayam’ın Akalan Beldesi’nde yaşamını yitirdi. 1989-1994 yılları arasında Akalan Belediye Başkanlığı da yapan Mustafa Kazdağlı, geçirdiği rahatsız nedeniyle yaklaşık üç aydan beri tedavi görüyordu.

89 yaşında yaşamını yitiren Mustafa Kazdağlı’nın cenazesi, Akalan Çarşı Camiinde kılının cenaze namazının ardından, belde mezarlığında toprağa verildi. 89 yaşındaki Mustafa Kazdağlı evli ve 5 çocuk 10 torun sahibi idi.

Mustafa Kazdağlı’nın cenaze namazına, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AKP Milletvekili Bilal Uçar, Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Eski Belediye Başkanı Ali Aygören ile CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Nadi Kılınçarslan, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çabutçu ile çok sayıda siyasetçi, işadamı, akademisyen ile eş ve dostları katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı