REKLAMI GEÇ

Acıpayam’a modern işhanı

Acıpayam’a modern işhanı

Denizli’nin Acıpayam Belediyesi eski belediye işhanının yerine modern bir işhanı yapıyor. 300 günde tamamlanacak İşhanı bittiğinde bölgenin en modern İşhanlarından biri olacak.

/ DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2013 Perşembe, 14:09

Denizli’nin Acıpayam İlçe Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıktığı işhanının yerine modern bir işhanı yapacak.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, eski işhanının çürük olması nedeni ile yıkıldığını belirterek “İller Bankası desteğiyle işhanını yapıyoruz. Eski işhanında işyeri bulunanların hakları aynen korunacak” dedi.

İşhanının toplam 41 iş yerinden oluşacağını açıklayan Belediye Başkanı Şekvan, “10 Nisan 2013 tarihinde başladık. 300 iş günü sonra bitmiş olacak. İşhanımız bodrum-zemin + 5 katlı olacak. Belediye olarak Acıpayam İlçesi’nin çehresini değiştiriyoruz. Çürük binalarımız ya güçlendirilecek, ya da yıkıp yenisini yapacağız” diye konuştu.

300 GÜNDE TAMAMLANACAK
Modern işhanının yapımına üstlenen inşaat firması ile inşaatı 300 günde tamamlayacağına dair protokol imzalandığın belirten Başkan Şekvan, “İşhanı 300 günde teslim edilecek. Acıpayam Belediyesi İşhanı 1 milyon 970 bin liraya ihale edilmiştir. Acıpayam Belediyesi’nin işhanı en sağlam İşhanı olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı