REKLAMI GEÇ

Dr. Naim Ünsal, Acıpayam’da sokak ortasında öldürüldü

Dr. Naim Ünsal, Acıpayam’da sokak ortasında öldürüldü

Yaptığı ameliyatlar ile tıp literatürüne giren ve 2020 yılında Acıpayam’a atanan Dr. Naim Ünsal, öğle saatlerinde ilçe merkezinde atlarının bakıcısı eski uzman çavuş tarafından silahlı saldırıya uğradı. Dr. Ünsal olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2022 Cuma, 14:21

Acıpayam’da muayenehanesinde hizmet veren kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Naim Ünsal (64) ile M.A. (28) arasında Yukarıçamlık Mahallesi Çamlık Caddesi’nde tartışma çıktı. M.A’nın yanındaki tabancayla ateş ettiği Ünsal, yere yığıldı.

Olay yerine çağrılan ambulans ekibi tarafından hayatını kaybettiği belirlenen Ünsal’ın cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yeri yakınındaki İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanan M.A, polis tarafından gözaltına alındı.

Katil zanlısının uzman çavuş olarak görev yaparken, bir süre önce tehdit soruşturması kapsamında açığa alındığı belirlendi.

– Alacak meselesi

M.A’nın, Dr. Ünsal’ın olay yeri yakınındaki çiftliğinde atlarına bakıcılık yaptığı, ikili arasında alacak meselesi nedeniyle bir süredir sorun yaşandığı öğrenildi.

Bir süre önce birlikte yemek yiyen ikilinin bugün buluşmak üzere randevulaştığı, olay yerinde çıkan kavganın ardından M.A’nın tabancasıyla ateş ettiği saptandı. Olay yerinde yapılan incelemede 9 mermi kovanı tespit edildi.

Öte yandan, Konya’dan Acıpayam Devlet Hastanesine 2 yıl önce tayini çıkan Ünsal’ın bir süre önce kendi isteğiyle ayrılıp muayenehanesinde hizmet vermeye başladığı belirtildi.

OPERASYONLARI VE AT SEVGİSİYLE TANINIYORDU
Dr. Naim Ünsal, doğuştan vajinası olmayan hastalara, vücut boşluklarındaki dokularla vajina ve rahim ağzı yaptığı operasyonlarla haberlere konu olmuştu.
Atlara olan sevgisiyle de tanınan Ünsal, Konya Atlı Okçuluk Grubu’nda çalışmalar yürütmüştü. DENİZLİ (AA)

TARTIŞMA ALACAK-VERECEK MESELESİNDEN ÇIKTI
Şüpheli M.A’nın uzman çavuşluk yaparken bir süre önce açığa alındığı, tartışmanın alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı öğrenildi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Naim Ünsal Acıpayam’a atandı

Acıpayam Devlet Hastanesi’nde tıp literatürüne girecek ameliyatlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı