REKLAMI GEÇ

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Naim Ünsal Acıpayam’a atandı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Naim Ünsal Acıpayam’a atandı

Konya’da kadın hastalıkları konusunda literatüre geçecek çalışmalara imza atan ve genç kadınların çocuk hayallerini yeşerten Dr. Naim Ünsal, kendisi gibi doktor olan eşi Arzu Acar Ünsal’ın memleketi Acıpayam’a atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2020 Cumartesi, 16:43

Konya’da kadın hastalıkları ve doğum konusunda adından söz ettiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Naim Ünsal, başarılarını artık Acıpayam’da sürdürecek. Ünsal, kendisi gibi doktor olan eşi Arzu Acar Ünsal’ın memleketi Acıpayam’a atandı. Kadın hastalıkları yönünde yaptığı çalışmalarla özellikle genç kadınların çocuk hayali kurmalarına katkı sağlayan Ünsal, Acıpayam Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

ACIPAYAM’DA KAZA YAPMIŞTI
Son olarak Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Naim Ünsal ile Acıpayamlı doktor eşi Arzu Acar Ünsal, ziyaret için geldikleri Acıpayam’dan 6 Ocak günü dönüş için çıktıkları yolda kaza yapmıştı. Takla atan otomobil şarampole yuvarlanmış doktor çift kazada ölümden dönmüş, kazayı yara almadan atlatmışlardı.

BACAKLARINDAN ALINAN DERİYLE VAJİNA YAPTI
Naim Ünsal, kadın doğum konusunda Konya’da adından söz ettirecek başarılara imza attı. Doğuştan rahmi olmayan 25 yaşındaki Suriye uyruklu kadına, gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla bacaklardan alınan deriyle vajina yaptı. Ünsal, kadının çocuk sahibi olma hayallerini yeşertti.

LİTERATÜRE GEÇECEK VAJİNA OPERASYONU
Naim Ünsal, yine Konya’da vajinası olmayan 29 yaşındaki kadına literatüre girecek bir operasyon gerçekleştirdi. Doğuştan vajinası olmayan, tek böbreği de rahmin yerinde olan hastaya, böbreği korunarak kalın bağırsaktan vajina yapıldı. Hastanın operasyonundaki en önemli ve literatüre girecek olan özellik ise böbreğin tamamen rahmin olduğu yerde yer almasıydı.

SOKAK HAYVANLARINI KENDİ İMKANLARIYLA TEDAVİ EDİYOR
Naim Ünsal, Konya’da çalıştığı dönemde, yoğun ve stresli olan işinden arta kalan zamanını evinin bahçesinde baktığı çok sayıda kedi, köpek, at ve kaplumbağa ile geçiriyordu. Ünsal, zor operasyonlar ve yorucu mesailerin ardından soluğu 2 bin metrekare alana kurulu bahçeli evinde alıyordu. Burada 20 kedi, 3 at, 2 kaplumbağa ve 2 köpek besleyen Ünsal, sokakta bulduğu yaralı hayvanları da kendi imkanlarıyla tedavi ediyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı