REKLAMI GEÇ

KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ SIRTLANLARIN BOZKURTLAR İLE DANSI

Ülkücülerin durumu ve Referandum konusunda yazmış olduğum yazılarıma en anlamlı karşılığı MHP Milletvekili adaylarından Nebi Çubukcu verdi. Yazılarımı okuduktan sonra ülkücü terbiyenin ve ülkücü duruşun ne olduğunu, ne anlama geldiğini kaleme alan Sayın Çubukcu’nun bu yazısını aynen köşeme alıyorum. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ SIRTLANLARIN BOZKURTLAR İLE DANSI 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan halk oylaması sonucu yüzde kırkiki(%42) ve yüzde elli sekiz…

/ DENİZLİHABER / 28 Eylül 2010 Salı, 18:08

Ülkücülerin durumu ve Referandum konusunda yazmış olduğum yazılarıma en anlamlı karşılığı MHP Milletvekili adaylarından Nebi Çubukcu verdi.
Yazılarımı okuduktan sonra ülkücü terbiyenin ve ülkücü duruşun ne olduğunu, ne anlama geldiğini kaleme alan Sayın Çubukcu’nun bu yazısını aynen köşeme alıyorum. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.

KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ SIRTLANLARIN BOZKURTLAR İLE DANSI

12 Eylül 2010 tarihinde yapılan halk oylaması sonucu yüzde kırkiki(%42) ve yüzde elli sekiz (%58) kimindir bahanesiyle, Türk Milletinin üzerinde sinsi oyunların oynandığını herkes bilmektedir ve görmektedir.
Daha fazla demokrasi ve insan hakları teranesi ile Türk yurdunun ve Türk milletinin varlığını; kendilerinin varlık sebebi sayan ülkücüler ile Türk Milliyetçilerine amansız saldırı başlatıldı. Bu topraklarda yaşayıp bu toprakların havasını soluyup ekmeğini yiyen, bedenleri bu coğrafyada olup beyinleri emperyalizmin hizmetine satmış milli ve manevi kavramlara fütursuzca saldıran sözde aydın, sözde demokrat, sözde insan hakları savunucuları, Türk milli kimliğinin düşmanları Türkiye Cumhuriyeti Devletinin üzerinde oynamak istedikleri oyunları değerlendirmek istiyorum.
* 12 Eylül ile hesaplaşma adına yeni bir 12 Eylül sivil cuntası yaratarak her şartta vatan ve millet sevdası ile yoğrulmuş ülkücüleri ve Türk Milliyetçilerini yok etmek için bu kutsal davanın içine fitne sokmaya çalışmaktadırlar
* 12 Eylül ile hesaplaşma bahane edilerek haçlı tahakkümünü Türk milletine sinsice kabul ettirilmek istenmektedir
* Emperyalizmin Bosna’da 1990’lı yıllardaki katliamı, soykırımı Türk vatanında da Türk Milletine de uygulamak için projeler üretilmektedir
* Büyük Ortadoğu projesi ile parçala-yut politikasına mesafe aldırmaya çalışılmaktadır
* PKK özerk bölge politikası için yeni hamleler uygulanmaktadır
* Anadolu toprağında mayınlı arazileri rahatlıkla İsrail’e verebilmenin yolları aranmaktadır
Ancak ABD, PKK, Barzani ve diğer emperyalist ülkelerin Türkiye Cumhuriyeti üzerinde hesabı olanların hesabını Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler bozmaktadır.
PKK ve bölücülerin Türkiye’de siyaset yapabileceği hukuki zemini yaratmaya çalışanların hesabını yine Ülkücüler ve Türk Milliyetçileri bozmaktadır. Özerk Kürdistan için uygun idari yapılanmanın karşısında Ülkücü ve Türk Milliyetçileri direnmektedir.
Türk Devletinin kuruluş felsefesine karşı sinsi planlara Ülkücü ve Türk Milliyetçileri karşı durmaktadır.
Türk Milli kimliği altında toplanmış Büyük Türk Milletini alt kimliklere bölerek dağıtmak isteyenlere karşı tek direnç noktası ülkücüler ve Türk Milliyetçileridir
Türkiye’de parlamenter rejim yerine başkanlık sistemini monte ederek özerk bölge veya eyalet sistemini Türkiye’ye uygulayarak Türk Vatanını parçalamak istiyorlar. Bu oyunu önceden gören ülkücüler ve Türk Milliyetçileri oynanan oyunu bozmaya devam etmektedir.
Türk Milliyetçilerinin yok olduğu ve Türk Milliyetçilerinin olmadığı bir meclis yapısı oluşturulmak isteniyor. Türk Milli kimliğini benimsemiş Türk Milleti bu zillete izin vermeyecektir.
Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Lozan’da yenemedikleri Türk Milletini haçlı işbirliği ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinden ve O’nun kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten intikam alınmak isteniyor. Bu intikamı almaya tek engel, Türk Milliyetçileri ve ülkücülerdir.
Büyük Ortadoğu projesinin önünde bir tek engel kaldı, o da ülkücüler. Onları da bağımlı bağımsız ülkücüler diyerek bölüp, engelleri ortadan kaldırmak istemektedirler. Bu hain oyuna da aklıselim ülkücüler izin vermeyecektir. Türk milletinin ferasetli evlatları ülkücüler, Türk Milletinin istikbali ve istiklali, Devleti-i Ebet müddet ideali için kendini feda etmekten asla çekinmezler.
Dinler arası diyalog safsatası ile yüce İslam dinini dejenere ederek, Hristiyanların ve Musevilerin hizmetine Müslümanların sokulmak istenmesine, Türk Milliyetçi leri ve ülkücüler karşıdır. Bu nedenle ABD ve yerli işbirlikçileri Türk Milliyetçilerini yok etme planını birlikte uygulamaya koymuştur.
Türkiye’de ermeni ırkçılığına, PKK ırkçılığına, her türlü bölücülüğe ülkücüler ve Türk Milliyetçileri kar şıdır. O zaman bunlar ortadan kaldırılmalıdır.
Dün 12 Eylül cuntasının savunucusu, bugün 12 Eylül cuntacılarını yerden yere vuran ekran güllerinin oyunlarını Türk Milliyetçileri ve ülkücüler bozacaktır. Öyleyse ülkücüler ve Türk Milliyetçileri ortadan kaldırılmalıdır.
T.C. Devleti iç ve dış kaynaklı ayrıştırılmaya götürülmek isteniyor. Bu ırkçı şoven yaklaşıma kim karşı çıkıyor? Allahın Resulü Hz. Muhammed’in öv güsüne mazhar olmuş Aziz Türk Milleti ve Türk Mi lletinin asil evlatları bu ihaneti engelliyor. Öyle ise bu ül kücüler ortadan kaldırılmalıdır.
ABD, AB, PKK ve bölücü unsurlara karşı Türk Milli kimliği şemsiyesi altında Türk-Kürt kardeşliğini kim savunuyor? Türk Milliyetçileri ve ülkücüler. O zaman bunlar yok edilmeli.
Mukaddes İslam dini ruhbanlık sınıfını kaldırdı. Buna rağmen kul ile Allah arasına girerek yeni ruhbanlık sınıfı yaratmaya çalışanlara kim karşı çıkıyor? Ülkücüler. Öyle ise bu ülkücüler ortadan kaldırılmalıdır.
Anayasada Türk Milli kimliğini kim kaldırmak istiyor? Kaldırmak isteyenlere karşı kim mücadele veriyor? Türk Milliyetçileri ve ülkücüler. Öyle ise onlar yok edilmeli.
“Oy vermek Kâbe’ye yüz sürmek gibidir” diyenlere, kim İslâmı siyasi amaçlarınız için kullanmazsınız diyor? Ülkücüler. Öyle ise bunlar yok edilmeli.
Dün Başbuğ’a ırkçı kafatasçı diyenlerin, “Türkeş yaşasaydı evet derdi” yalanını söyleyenlerin oyununu kim bozuyor? Menderesin asılmasının yüzde elli vebali Türkeş’e aittir diye iftira atan ABD deki cemaat liderinin oyununu kim bozuyor? Sadece Allaha kulluk etmeyi imanın esası kabul etmiş ülkücüler bozuyor. Bu ülkücüler yok edilmeli.
ABD, AB, PKK, Barzaninin ve bütün şer odaklarının planlarını bozan son kalenin koruyucuları, yüce İslam dinine hizmeti araç değil amaç edinmiş, milli ve manevi, demokratik, tek vatan, tek devlet, tek millet, tek dil diyen ülkücüler parçalanmalı, 1071’in ve 19 Mayıs 1919’un intikamı alınmak istenmektedir.
Yukarıda kısaca anlatmaya çalıştığım nedenlerden dolayı ülkücüler ve Türk Milliyetçileri üzerinde hayâsızca oyunlar oynanmaktadır.
Yüce İslam dininin, Türk Milletinin ve Türk Vatanının üzerinde oynanan oyunları gören, bu oyunlara yasal tepkisini koyan Türk Milliyetçilerine ve ülkücülere vatanseverlerin, muhafazakârların, mütedeyyin Müslümanların, ulusalcıların, ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır diyen yüce peygamberimiz Hz. Muhammed’in yolunda gidenlerin, bu yüce ve kutsal davaya inanmış herkesin destek vermesi milli bir görevdir.
Bu zor şartlarda küçük hesap peşinde koşmak kimseye kazanç sağlamaz.
Yukarıda saydığım nedenlerden dolayı yüce Türk Milletinin birliğini sağlamak ülkücülere ve Türk Milliyetçilerine ve onların bağlı olduğu kurumlara aittir.

Bu nedenle her ülkücü şunu iyi bilmelidir;
* Ülkücü olunmaz, ülkücülük yaşanır,
* Ülkücü Türk Milliyetçiliğinin güç kaynağı yüce İslam dinini siyasete alet etmez, islamı hurafesiz Hz. Allahın kitabı Kuran’ın emrettiği şekilde yaşar,
* Aziz Türk Milletine ve Türk İslam düşmanlarına karşı ülkücüler ahlaklı yaşantısı ile emsal olur,
* Ülkücüler yüksek ideal, ilim ile yüce İslam dininin vecibelerini yerine getirerek yüce değerler ile zırhlanır,
* Ülkücüler meşru olmayan gayri ahlaki yaşantıları elinin tersi ile iter, ahlaksız yaşantıyı içinde ve dışında yaşayanlara fırsat vermez,
* Ülkücüler fitneden, ayrılıktan azap duyarlar,
* Ülkücüler büyük imam, İslamın şehidi İmamı Azam’ın zalim ve kanlı haccac’ın yönetimine baş kaldırdığı gibi yıkıcı, bölücülere karşı imanla, ilimle, irfanla mücadele eder
* Ülkücü insanın en büyük düşmanı olan nefsini ayaklarının altına alan insandır
* Ülkücüler oy avcılığı için bölücülere genel af isteyenleri, başını örtenleri rahibelere benzetenleri de bilir
* Ülkücüler, Türk Milliyetçilerinin birliğinin Türk Milletinin birliği olduğunu bilir,
* Ülkücüler, Türk Milliyetçilerinin birliğinin teminatı, ABD’nin, AB’nin, bölücülüğün panzehiridir
Ülkücüler ve Türk Milliyetçileri için küçük hesap günleri bitmiştir. Gün birlik günüdür. Gün yeni umutların yeşerdiği gündür. Gün istiklalimizin korunması günüdür. Gün 2010’un yeni zalim haccaclarına karşı mücadele günüdür. Gün ülkücüleri ve Türk Milliyetçileri yok sayan, vatanı parçalamaya çalışanlara karşı büyük ülküde birlik günüdür. Gün okyanus ötesi hain planlara karşı birlik günüdür. Gün “senin nurunu yaratmasaydım dünyayı yaratmazdım” diyen yüce Allahın yüce peygamberi Hz. Muhammed’in övgüsüne mazhar olmuş Türk Milletinin birliğini, Türk Vatanının bölünmez bütünlüğünü, dilini, devletini koruma günüdür

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı