REKLAMI GEÇ

Madencinin kurtarılması için seferberlik sürüyor

Madencinin kurtarılması için seferberlik sürüyor

Acıpayam’da bulunan krom madeninde dün gece meydana gelen göçüğün ardından mahsur salan Sadi Serin’in kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Son birkaç metre kaldığı ve madenciye ulaşılmak üzere olduğu belirtildi. Madencinin eşi de ocağa girdi, eşiyle konuştu, herkes rahat bir nefes aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2016 Cuma, 12:03

Acıpayam’ın Karaismailler Mahallesi, Yırtıcılar bölgesinde bulunan krom madeninde meydana gelen göçükte mahsur kalan 40 yaşındaki maden işçisi Sadi Serin’in kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

denizli-maden-iscisi-sag-olarak-kurtarildi-anons

Gece saatlerinden itibaren jandarma, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri (UMKE) yoğun bir şekilde madenciye ulaşabilmek için çaba harcıyor.

denizli-krom-madeninden-cikarilan-madenci-yasadiklarini-anlatti-anons

Son gelen bilgilere göre madenciye çok yaklaşıldığı ve birkaç metrelik mesafe kaldığı belirtildi.

EŞİ MADENE GİRDİ, SESİNİ DUYDU
Evli ve 3 çocuk babası olan madenci Sadi Serin’in sağlık durumunun iyi olduğu ve iletişim kurabildiği belirtildi. Bu gelişmenin ardından madencinin eşi de ocağa girdi, eşiyle iletişim kurdu. Sesini duymasının ardından rahatlayan ve madenden çıkan madencinin eşi, mutlu haberi çocuklarıyla da paylaştı.

Madencinin kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı