REKLAMI GEÇ

Babadağ’da 28 yıl zabıtalık yapan Murat Kumral başkanlık koltuğuna oturdu

Babadağ’da 28 yıl zabıtalık yapan Murat Kumral başkanlık koltuğuna oturdu

Babadağ’da seçimi, Ak Parti adına yarışa katılan Murat Kumral kazandı. Babadağ Belediyesi’nde 28 yıl boyunca zabıta memurluğu ve müdürlüğü görevlerini yapan Kumral, 5 yıl boyunca da başkan olarak hizmet verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2024 Cuma, 12:34

Babadağ’da CHP’den istifa edip İyi Parti’den aday olan Ali Atlı’ya karşı seçimi Ak Partili Murat Kumral kazandı. Babadağ Belediyesi’nde 28 yıl boyunca zabıta memurluğu ve zabıta müdürlüğü görevlerinde bulunan ve Babadağlıların çok sevdiği Kumral, mazbatasını alarak göreve başladı.

Kumral’ın göreve başlaması dolayısıyla Babadağ Belediyesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Önceki dönem belediye başkanı Ali Atlı’dan görevi çiçeklerle devralan Kumral belediye mührünü devralıp, makamında ilk pozunu da verdi.

Başkan Kumral konuyla ilgili “Bir önceki dönem Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ya Babadağ’a verdiği hizmet için teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem Milletvekili Mehmet Yüksel ve Milliyetçi Hareket Partisi üyelerine de minnettarım. Babadağ halkına da katkıları için teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı