REKLAMI GEÇ

Çameli’nin yolları daha güvenli

Çameli’nin yolları daha güvenli

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği ile yapılan 15 km’lik Sofular Makası-Gürsu Yolu asfalt çalışmasında sona gelindi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2015 Salı, 14:23

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın 2014 yılında yapılan yerel seçimleri öncesinde açıkladığı 157 proje arasında yer alan Sofular-Gürsu Grup yolu yapımı tamamlanma aşamasında. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği ile yapılan Sofular Makası-Gürsu asfalt dökümü çalışmasında yol virajları genişletilerek araç ve yaya açısından trafik güvenli hale getirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt öncesi temel malzeme serimi çalışmaları, yaz sıcaklıklarına rağmen devam etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri aralıksız olarak 15 km grup yolu güzergâhı boyunca asfalt kazıma, kumlama ve asfalt öncesi temel malzemelerin serimi çalışmalarını tamamladı. Asfaltlama öncesi yol güzergâhında yeni asfalta kışın yağan kar ve yağmur sularının zarar vermemesi için kanallar da oluşturuldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı