REKLAMI GEÇ

CHP Çameli Adayı Özdemir

CHP Çameli Adayı Özdemir

Denizli’nin Çameli ilçe Belediye Başkan Adaylığı’na ismi açıklanan Özdemir Özdemir, 20 yıldan beri Çameli Belediyesi’nde çalıştığını bu nedenle hem belediye hem de ilçe sorunlarına hakim olduğunu belirtti.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2013 Pazartesi, 17:04

ŞENGÜL BOZ

CHP Parti Meclisi’nin belirlediği Denizli’nin dört ilçe belediye başkan adayından biri de Çameli Belediyesi oldu. Parti Meclisi tarafından ismi açıklanan Çameli Belediye Başkan Adayı Özdemir Özdemir, 20 yıldan beri Çameli Belediyesi’nde çalıştığını, bu nedenle hem belediyeciliği hem de ilçe sorunlarına hakim olduğunu belirtti.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde de belediye başkanlığı adaylığı için partisinden teklif geldiğini ancak kendisini hazır hissetmediği için kabul etmediğini vurgulayan Özdemir, “30 Mart seçimlerinde de düşünmüyordum. Ama partim teklif getirince ikinci kez geri çevirmek istemedim. Ayrıca, 20 yıldan beri Çameli Belediyesi’nde çalışıyorum. Belediye hizmetleri ve çalışmaları hakkında deneğimim var. Ayrıca ilçe sorunlarına da hakim sayılırım” diye konuştu.

İlçe sorunlarına yönelik projelerinin de hazır olduğunu belirten Özdemir, ileriki günlerde projelerini kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.

ÖZDEMİR ÖZDEMİR KİMDİR?
Özdemir, 1965 Çameli doğumlu. Lise mezunu olan Özdemir, halen Açık Öğretim Kamu Yönetimi öğrencisi. Atatürkçü Düşence Derneği Çameli Şube Başkanlığı’nı da yürüten Özdemir, 20 yıldan beri ilçe belediyesinde memur olarak çalışıyor.Son üç yıldır Çameli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev yapan Özdemir, evli ve bir kız çocuğu babası.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı