REKLAMI GEÇ

Çivril’e ‘Ters düşmeyin’ mesajı

Çivril’e ‘Ters düşmeyin’ mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cumartesi akşamüstü başlayan Denizli gezisini Çivril’de noktaladı. Çivril’de vatandaşlara seslenen Başbakan Erdoğan, “Büyükşehirle ters düşmeyin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 29 Eylül 2013 Pazar, 19:11

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli’deki son durağı Çivril’de, yardımseverler tarafından yaptırılan Meslek Yüksek Okulu ile 4 ana okulunun açılışını gerçekleştirdi.

Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde kalabalık bir gruba hitap eden Başbakan Erdoğan Çivrillilere, büyükşehiri anlattı. Meydandaki binaları göstererek, “Büyükşehir olduğunda bu görüntüler yaşanmayacak. İlçenin 1/5 ve 1/25 binlik nazım imar planı Büyükşehir Belediye tarafından hazırlanacak. (Eliyle yanyana duran binaları işaret ederek) Böyle biri çok katlı diğeri tek katlı görüntüler ortadan kalkacak. O nedenle Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri birlik içerisinde olmalı. Ters düşmemeli” sözleriyle Çivrillilere dolaylı seçim mesajı verdi.

ÇİVRİL’DE CHP’YE YÜKLENDİ
Büyükşehir belediye başkanlığından geldiğini ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi bildiğini hatırlatan Başbakan Erdoğan, “Büyükşehir yasasını ana muhalefet eleştirdi ve iptali için mahkemeye taşıdı. Şimdi nasıl bu insanlar Çivril’e gelerek oy isteyecek. Nasıl bu işi en iyi biz yaparız diyecekler. Bu işi en iyi bilen benim. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu yaşadım” diye konuştu.

ÇİVRİL’E YOL SÖZÜ
Denizli –Çivril-Uşak bağlantısını sağlayacak olan yolun yapımı için start verdiğini söyleyen Başbakan Erdoğan, Çivril’in şehirlerarası bağlantı sorunun çözüleceğini belirtti.

HAYIRSEVERLERE PLAKET
Çivril’de eğitime katkı veren başta Atasay Kamer, Cihan Kamer, Kadir Kameroğlu olmak üzere eğitime katkı veren hayırseverlere plaket veren Başbakan Erdoğan, Çivril’e bir Ziraat fakültesinin kurulması için de Atasay Kamer’den söz aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı