REKLAMI GEÇ

Cemaat tacizci belletmeni resmen kaçırmış

Cemaat tacizci belletmeni resmen kaçırmış

Çivril’de Süleymancılara ait olduğu öne sürülen Kervansaray Erkek Öğrenci Yurdu’nda belletmen olarak çalışan ve 12 yaşındaki erkek öğrenciye tacizde bulunduğu öne sürülen E.T. ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı. Cemaatin, tacizin ortaya çıkmasının ardından belletmeni adalete teslim etmek yerine resmen kaçırdığı, önce Denizli merkeze, ardından da Aydın’ın İncirliova ilçesine gönderdiği iddia edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2019 Perşembe, 14:08

Denizli, Çivril’de ortaya çıkan cinsel taciz iddiasıyla sarsıldı. Cemaat yurdunda 12 yaşındaki erkek öğrenciyi belletmen taciz ettiğinin ortaya çıkmasının ardından tüyleri diken diken eden iddialar ortaya atıldı.

Yurt müdürünün olayı öğrendikten sonra öğrenciye susması yönünde baskı uyguladığı iddialarının ardından, cemaatin de tacizle suçlanan belletmeni yargıya teslim etmek yerine resmen kaçırdığı öne sürüldü.

ÖNCE MERKEZE, SONRA AYDIN’A
Taciz olayının ortaya çıkmasının ardından okul müdürünün belletmen E.T.yi, aynı cemaatin Denizli merkezde bulunan bir başka yurduna gönderdiği iddia edildi. Tacizci belletmenin kaçırıldığına yönelik iddialar bununla da sınırlı kalmadı.

Tacizci belletmen E.T.nin merkeze gönderilmesin ardından cemaatin bu kez de Aydın’ın İncirliova ilçesine gönderdiği öne sürüldü.

ARANIYOR
Tacizle suçlanan ve cemaat tarafından kısa süre içinde iki kez yeri değiştirilerek kaçırıldığı öne sürülen belletmen E.T.nin yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Yorumlar

Mevlüt ÇAĞLAR   -  Bağlantı 26 Aralık 2019, 20:38

Yine tarikat yine cemaat. Aslında size iyi oluyor, lakin çocuklara üzülüyorum. Siz büyükler bu din tüccarlarına çocuklarınızı vermekle dininde, ahlakında, itikadında düzeldiğini sanıyorsunuz. Sonuç ortada. Bu nasıl ahlak, bu nasıl din anlayışı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı