REKLAMI GEÇ

Denizli’nin sportmen ilçesi Çivril

Denizli’nin sportmen ilçesi Çivril

Şehiriçi ulaşımında 7’den 77’ye herkesin motorlu araç yerine bisikleti tercih ettiği Denizli’nin Çivril ilçesinde son yıllarda, futboldan tenise, yüzmeden halkoyunlarına kadar 9 branşta, sporcu yetişiyor. Sportif etkinliklerde en önde yer alan Belediye Başkanı Aslan ise, gençlere örnek oluyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2013 Pazartesi, 16:09

ŞENGÜL BOZ
Denizli’ye 96 Km uzaklıktaki yeşil Çivril, sportmen kimliği ile de öne çıkıyor. 18 bin nüfuslu Çivril’de son yıllarda spora ayrı bir önem veriliyor. Çivril Belediyesi bünyesinde her yaz açılan Yaz Spor Okulunda, öğrenciler 9 ayrı branşta kurs alıyor.

BAŞKAN ÖRNEK OLUYOR
Çivril Belediyesi 2013 Yaz Spor Okulu’na 389 öğrenci, Gitar, Bağlama, Halk Oyunları, Yüzme, Futbol, Basketbol, Voleybol, Kort Tenisi ve Masa Tenisi olmak üzere 9 ayrı branşa katıldı. Sık sık kurslara katılan Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, hem spor yapıyor hem de öğrencilere önderlik ediyor.

Ayrıca, fırsat buldukça da Ahmetçik tenis kortuna giderek tenis oynayan Başkan Aslan, halen yapılmakta olan Bayraktepe Mesire alanında da yeni tenis kortlarının yapılacağını söyledi.
denizli-civril-spormen-ilce-ic

TURNUVA 30 AĞUSTOS’TA
Çivril Belediyesi Yaz Spor Şöleni ve Turnuvası’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla turnuva düzenleneceğini belirten Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, 29 Ağustos Perşembe günü saat 10.00 ile 13.00 arısında Ahmetçik Tenis Kortu’nda Tenis Turnuvası, 14.00 ile 16.00 arasında ise çivril Kent Konseyi Spor Merkezi’nde Masa Tenisi turnuvası, 17.00 ile 19.00 arasında ise Futbol ve Penaltı Turnuvalarının düzenleneceğini açıkladı.
Turnuvada dereceye giren öğrencilere ise ödülleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama töreninde verileceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı