REKLAMI GEÇ

Gizemli hayırsever Çivril’de 10 bin liralık veresiye kapattı

Gizemli hayırsever Çivril’de 10 bin liralık veresiye kapattı

Özellikle koronavirüs salgını sonrası yoğunlaşan iyilik hareketi büyüyerek devam ediyor. Sık sık farklı bölgelerde ortaya çıkan gizemli hayırseverlere bir yenisi de Çivril’de eklendi. Hayırsever 4 mahallenin bakkallarını gezdi, yaklaşık 10 bin liralık veresiye borcunu kapattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2020 Perşembe, 10:11

Maddi durumu yetersiz olan bu nedenle de mahalle bakkallarında veresiye defteri açtıran vatandaşların imdadına gizemli hayırseverler koşuyor.

Daha önce Denizli’nin farklı bölgelerinde ortaya çıkan ve veresiye defterlerini satın alarak maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara nefes aldıran gizemli hayırsever, bu kez kendini Çivril’de gösterdi.

Miraç Kandili’nde de benzer bir iyilik hareketi gerçekleştiren gizemli hayırsever, bu kez de Ramazan nedeniyle Işıklı, Beydilli, Gümüşsu ve Kızılcasöğüt mahallelerindeki bakkalları gezdi, veresiye defterlerinden rastgele belirlediği isimlerin borçlarını ödedi.

Gizemli hayırseverin 4 mahallede vatandaşların yaklaşık 10 bin liralık veresiye borcunu ödediği öğrenildi.

Yorumlar

Mustafa z   -  Bağlantı 7 Mayıs 2020, 10:16

Bu gizemli hayırsever burayı okuyorsa bana 50 Bin borç para versin. İsterse senet bile imzalarız ayda Bin tl olarak öderim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı