REKLAMI GEÇ

Sancar: “Hani sırtınızda kamburdu?”

Sancar: “Hani sırtınızda kamburdu?”

Denizli Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Teoman Sancar, Denizli Belediyesi’nin toplu taşıma özelleştirmesinden geri adım atmasını, 9,5 yıl sonra yanlıştan dönülmesi olarak nitelendirdi. Dönemin Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin “Toplu taşıma belediyenin sırtında kamburdu. Zarar ediyorduk şimdi para kazanıyoruz” söylemlerine göndermede bulunan Sancar, “9,5 yıl sonra mı aklınız başınıza geldi. Şimdi neden bu kamburu tekrar sırtırınıza alıyorsunuz? “ dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Ekim 2013 Cumartesi, 13:10

Denizli Belediyesi’nin toplu taşıma hizmetini tekrar üstlenecek olmasına muhalefet cephesinden çarpıcı değerlendirmeler geldi.

anons

“ÇARK ETTİLER!”
Denizli Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Teoman Sancar, Ak Partili belediye yönetiminin 9.5 yıl sonra bir yanlıştan çark ettiğini belirterek, “Dönemin Belediye Başkanı Sayın Nihat Zeybekci, toplu taşımayı özel sektöre verirken, ‘Bu iş belediyenin sırtında kamburdu. Zarar ediyorduk. Şimdi ise bu işten para kazanıyoruz’ diyerek, konuyu propaganda malzemesi yapıyordu. Şimdi ne oldu da bu kamburu tekrar sırtlarına alıyorlar. Özel sektör neden yürütemedi. Vatandaşların haklı isyanlarını sonunda gördüler. Seçim döneminin yaklaşıyor olması da oy kaygılarını artırdı. Bir yanlıştan 9,5 yıl sonra olsa da dönüyorlar” dedi.

anons

“TOPLU TAŞIMA SOSYAL BELEDİYECİLİK GÖREVİDİR”ic-dikmen
Denizli Belediye Meclisi’nin İşçi Partili üyesi Gökhan Dikmen da, toplu taşıma hizmetinin bir sosyal belediyecilik görevi olduğunu belirterek, “Biz her zaman toplu taşımanın özel sektör eliyle yürütülmesinin yanlış olduğunu söyledik. Bu işte kar zarar hesabı yapılamaz. Bu işe ticari bir mantıkla bakılamaz. Böyle bakıldığında nasıl sonuçların ortaya çıktığını, belediye yönetiminin geri adım attığı uygulama ile Denizli halkı olarak tecrübe ettik” diye konuştu.

Yorumlar

isyankar   -  Bağlantı 30 Haziran 2014, 01:21

ayıptır bu yaptığınız onlarca minibüs esnafını bitirdiniz bu insanlar napcak şimdi hırsızlıkmı yapsın eve ekmek götürmek için napsın sayın baskan trafiği rahatlatmakmış amacınız koskoca yeniyolda 3 erıtlı yolu bu minübüscümü tıkıyo cankurtaran hattı ilçe minibüsleri geçiyoda bağbaşındaki münübüs hattı nie geçemiyo sayın zolan böle entrikalara karnımız tok bizim bu yaptınız kul hakkı yemektır bigün sizden çıkar

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 9 Ekim 2013, 12:24

Biz minibüsçülere 18.000.000 TL Turex e hava parası verdirerek taşımacılığı devrettirmek istenirken bizlerin kamburunu kimler hesapladı?

Denizli   -  Bağlantı 6 Ekim 2013, 14:47

Bulamamışlardır bu kamburu yedirecekleri enayi bir firma. Bu bedeli denizli de çalışan minibüslere ödeteceklerdi ama yemedi. 18 trilyon Turex’e hava parası, sonra milyonlarca lira ihale bedeliyle Denizli deki minibüsçülere..
Doğruya bu minibüsçüler hepsi gavur evladıydı.Hepsi başka ülkelerden gelip denizli’de minibüsten kazandıklarıyla evlerini geçindiriyorlardı..
Pardon unutmuşum bunları !

Yatacak yeriniz yok sizin….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı