REKLAMI GEÇ

Belediye Sanat Merkezi yıkımına kazan freni

Belediye Sanat Merkezi yıkımına kazan freni

Denizli Belediye Sanat Merkezi’nin yıkım çalışması sürüyor. Ancak çalışmanın ön görülen sürede tamamlanması imkansız. Yıkım çalışmalarına, Denizli SGK il Müdürlüğü’nün sanat merkezinin arkasındaki kazanları mani oldu. Belediye SGK ile kazanların taşınması konusunda protokol imzaladı. Çevre esnafı dertli.

/ DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2012 Cuma, 10:31

Ocak ayında çıkan yangınla kullanılamaz hale gelen Denizli Belediyesi Sanat Merkezi binasının yıkımı, öngörülemeyen bir soruna takıldı. Mart sonunda başlanılan yıkım çalışmalarının önümüzdeki günlerde bitirilmesi gerekiyordu. Ancak yıkım ekiplerinin geçtiğimiz haftalarda fark ettiği bir problem, çalışmaları frenledi.

SGK İl Müdürlüğü’nün Belediye Sanat Merkezi ile sırt sırta olan binasının ısınması için kullandığı yakıt kazanlarının, iki bina arasındaki boşlukta bulunduğu arka duvarın yıkımı öncesi fark edildi. Yıkım ekipleri durumu belediyeye bildirdi.

Belediye geçtiğimiz hafta kazanların taşınması konusunda SGK İl Müdürlüğü ile bir protokol imzaladı. Yıkım ekipleri şu an çalışmaları rölantide sürdürüyor. Kazanlar taşınmadan ayakta kalan son duvarın yıkılması imkansız gözüküyor.

Bu arada yaşanan gecikme en çok çevre esnafını sıkıntıya soktu. Zaten aylardır süren üst yapı çalışmaları nedeniyle kazançlarının önemli ölçüde düştüğünü belirten esnaf, üzerine yaşanan belediye sanat merkezi yıkımındaki sorunların tuz biber olduğunu dile getirdi.

Esnaf, sanat merkezinin yıkımının bir an önce bitirilip, çevredeki kötü görüntünün giderilmesini istiyor.

Yorumlar

Şahin Doğan   -  Bağlantı 4 Mayıs 2012, 14:06

Bu haber için Denizli.com.internet haberi kutluyorum biran önce yetkililerin harekete geçmesi temennimiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı