REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi caddeleri yıkadı

Denizli Belediyesi caddeleri yıkadı

Denizli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, kent sınırlarındaki tüm mahallelerde, ticari alanlarda ve sanayi bölgelerindeki caddeleri yıkadı.

/ DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2013 Salı, 11:50

Denizli Belediyesi çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakları yıkadı.

Denizli Belediyesi çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “En Temiz Kent olan Denizli’de daha sağlıklı ve temiz yaşayabilmek için yapılan temizlik, yıkama çalışmalarının etkin olabilmesi için Vatandaşlar da destek vermeli” denildi.

Açıklamada ayrıca, vatandaşlar, atıklarını düzenli bir şekilde kendilerine belirtilen gün ve saatlerde çıkarmaları, moloz türü atıklarını ise rast gele sokaklara ve boş arsalara atmamaları konusunda uyarıldı.

Cadde ve sokaklara yerleştirilen çöp kutuları, geri dönüşüm kumbaralarını daha yaygın şekilde kullanmaları en büyük desteler arasında yer aldığının vurgulandığı açıklamada, “ Daha temiz bir Denizli için el ele vererek sürdürülebilir bir ‘En Temiz Kent’ başarısı hedefler arasında yer alıyor. Bu arada vatandaşların çöp, temizlik ve diğer atıklarla ilgili her türlü sorunu için 266 24 05 numaralı Atık Danışma Hattı’ndan yetkililere ulaşabilirler” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı