REKLAMI GEÇ

Gazi Bulvarı araç trafiğine açılıyor mu?

Gazi Bulvarı araç trafiğine açılıyor mu?

Denizli Belediyesi’nin çok tartışılan bir uygulamadan daha bayram sonrası geri adım atacağı iddiaları konuşuluyor. Belediye bu iddialara göre bayram sonrası Gazi Bulvarı’nı aylar sonra tekrar araç trafiğine açacak.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2013 Perşembe, 17:02

Turex merkezli trafik uygulamaları, tek yön yapılan yollar, trafiğe kapanan caddeler… Her biri çok tartışılmış, Denizli Belediyesi bu uygulamalarından dolayı özellikle sokaktaki vatandaşın çok tepkisini çekmişti.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın radikal bir kararla, belediye olarak toplu taşımayı tekrar üstlenmek istediklerini açıklayıp, belediye meclisinden 60 otobüs alımı için Ak Partili ve CHP’li üyelerin oyuyla yetki almıştı.

Siyasi çevrelerin Ak Parti’nin seçim öncesi manevrası olarak değerlendirdiği geri adımın altında, otobüs işletmesinden yaşanan sıkıntıların önemli bir oy kaybına yol açabileceği ihtimallerinin yattığı öne sürüldü.

Denizlihaber.com, işte aynı ihtimalleri akla getiren yeni bir radikal adımın atılacağı haberine ulaştı. İddiaya göre Zolan ve ekibi, yine fazlaca eleştirildikleri Gazi Bulvarı’nın araç trafiğine kapatılması uygulamasından da geri adım atma hazırlığında.

Zolan’ın bayram tatili sonrası, aylardır özel araç trafiğine kapalı olan ve hatta yalnızca geçiş üstünlüğüne haiz araçların dışında Turex otobüslerinin kullanımına ayrılan Gazi Bulvarı’nı yeniden araç trafiğine açmak üzere adım atacağı konuşuluyor.

Gazi Bulvarı, Ocak ayında yapılan bir düzenlemeyle araç trafiğine kapatılmıştı.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 16:18

Gazi Bulvarı şu an itibariyle fiziki yapı olarak trafiği kaldırmaz.Tek gidiş tek dönüş olacaktır bu da yayaların işini hayli zorlaştırır.Karşıdan karşıya geçmek sorun olur.Hem Gazi Bulvarı,Bayramyeri,Kaleiçi gibi yerler Denizli’mizin vitrinidir.Böyle yerler sadece yayaların olmalıdır.İstanbul örneğinde olduğu gibi adamların belediye başkanı koskoca Taksim trafiğini yer altına aldı.Biz Gazi Bulvarı ve Bayramyeri trafiğine bir çözüm bulamadık.Başka bir örnek de Eskişehir her yer yayaların şehrin vitrini olan caddeler,sokaklar yayalaştırılmış ve trafiğe kapatılmış.Biz hala tarihi Kaleiçi Çarşısının o dar sokaklarından,Bayramyerinin dar yollarından arabaları,koskoca otobüsleri geçirme derdindeyiz.Denizli insanı arabasız adımını atmıyor dışarı.Zihniyet buradan yani.Gazi Bulvarı,Kaleiçi ve Bayramyeri tamamen trafiğe kapatılsın.Yayalar daha özgür olsun…

vatandaş   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 15:23

Yaz boz tahtası..Türk yönetiminin en tipik örneği… Şimdi bir kaç sorum var birileri cevaplarsa teşekkür ederim.

1-) Bu bulvar Denizli trafiğinin daha akıcı olması vs. gibi bize göre uyduruk nedenlerden dolayı kapanmıştı şimdi ne oldu da tekrar açılacak?
2-)Otobüsler devletin olunca trafikte daha akıcı yol almalarının kıymeti yok mu? Yani müşteri sadece turexin olunca mı memnun olmalı?
3-)Eğer sebep halktan gelen tepkiler ise bu yol kapanırken tek yön yollar oluşturulurken hatta hatta bu kadarı da olmaz dercesine koskoca İstiklal caddesi turexin hizmetine sunulurken BİZE YANİ HALKA SORULDU MU? yoksa yine HALKIN ederi şu ara arttı mı kıymete mi bindik ?

20denizli   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 15:07

İyi güzelde yapılan aktarılan harcanan para ne olacak o para bizim denizli halkının parası sayın zolan ‘nın cebinden çıkmıyor katı atık diye ne kadar para götürdüler hadi yap boz bakalım seçim zamanı geliyor ya hadi hayırlısı herkes gördü sonuçu ona göre oy atarlar artık belediye bu sefer fena cuvalladı zeybekçi sayesinde

haydar   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 11:46

turex çalışırsa Gazi de açılmaz diğer peşkeş çekilen yollar da açılmaz. çünkü amaç trafik düzenlemesi değil vatandaşı turex için kerizleme meselesi seçimler geliyor akepeli belediye bunun bedelini ödetmeli. ödetmezse daha beterine layıktır.

irfan   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 11:39

seçim için yapacak diyorlar sayın başkan bak…sakın haa sen bunların oyuna mauhtac degilsin…

İbrahim AÇIKGÖZ   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 11:27

8 Ekim 2013 Tarihli meclis oturumunda Gazi Bulvarının trafiğe açılabileceğini söylemiştim.O esnada daha önemli konular gündemde olunca sanırım bu sözlerim o zaman pek dikkat çekmedi :))

osman uğur   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 11:04

günaydın DENİZLİ……. demekki secimler yaklaşıyor,vatandaş tarafından kabul edilmeyen amma velakin belediye meçlisince çoğunluğu olan siyasi parti akp secimin yaklaştığını farketmiş olmalı ki kendi koydukları yasakları geçici olarak kaldırıyor…2013 yılının ocak ayıda yasaklanan gazi bulvarın daki esnafın sucu neydi? yada bu yasaklarla vatandaşa çektirilen eziyet neydi????? son haberlere göre de toplu taşıma işini tekrar belediye üstlenecek miş…. eeeee dedikya secim yaklaşıyor.30 kişilik otobüslere balık istifi vatandaşı canından bezdirip yeni mi uyandınız eyyy belediye yetkilileri… bizler sizlerin yüzünüzü tv lerden veya yazılı basından görüyoruz.ancak ve ancak secim yaklaştığı zaman yüzyüze gelebiliyoruz.. hatırlanıyoruz.

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 09:44

HER HATANIN DÖNÜŞÜDE OLABİLİR,BU DA BİR ERDEMLİKTİR.YETKİLİ ARKADAŞLARA DEFALARCA FİKİR VERMEYE ÇALIŞMIŞTIK AMA BİZLERİN ÖNERİLERİ NEREYE KADAR TABİİ.TEKRAR YENİLİYORUM VE FİKRİMİ SÖYLÜYORUM,EĞER GAZİ BULVARINDA,O GENİŞ KALDIRIMLARDAN 1,ER METRE ALINIRDA, YOL İÇİN CADDE GENİŞLETİLİRSE VE DE ÇOK İYİ BİR PARK KONTROL OLUR İSE BU UYGULAMA TÜM DENİZLİMİZİN TRAFİĞİNİN NEFESİNİ AÇACAKTIR.

hakan   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 00:55

benden önce yorum yapan sayın ahmet kardeşim çok doğru yazmış.aynen sn.zolan zeybekçiden daha uzlaşmacı ve halka daha yakın.yaptığım yaptık öttürdüğüm düdük demiyor en azından halka yaklaşmaya kulak vermeye çalışıyor.sn.zeybekçiyle başkanlığı döneminde akp li olmadan görüşen sade bir vatandaş olmuş mu hiç?demir parmaklıklara gelince;o parmaklıklar boşuna yapılmıyor arkadaşlar,aygören döneminde kaçkaz takıldı,söküldü,tekrar takıldı bi daha söküldü,lütfen siz basın mensupları bunu bir araştırın.şimdiki belediye başkanının danışmanı sn.mahmut oğuza sorun,aygören döneminde başkan yardımcısıydı çünkü,o demir parmaklıkları hangi şirket yapıyor,kimden alınıyor,sonra kiloylamı satılıyor?kime satılıyor?sn.oğuz biliyordur belki:)

rachy   -  Bağlantı 10 Ekim 2013, 19:41

açıkcası seçim için düşünülmeden yapılan bir hareket olur diye düşünüyorum çünkü 24metrelik yol 8+8 16 metre kaldırım 8 metre yol olacak şekilde düzenlenmişti turex için şu anda 8 metre olan yolda oluşacak araç trafiği sollamalar ve denizlide önüne geçilemeyen uygunsuz parkla bence büyük bir hata olur bu çalışma kesinlikle desteklemiyorum en azından şu an için yani yol 16 metre olsa tamam ama 8 metrelik yolda böyle bir planlama şimdikinden daha büyük sorun yaşatır denizlilere

Ahmet   -  Bağlantı 10 Ekim 2013, 17:21

Zolan Zeybekciden daha uzlasmacı hic degilse Zeybekci tamamen Denizliden elini cekerse Zolan bir seyler yapar Cogu kişi Zeybekcinin uygulamalarınından memnun olmadıgı icin oy atmıcak AKP ye yolları kapadılar Parkları bir hapisana gibi cepe cevre demir parmaklıklarla kapadılar girenler cıkamıyor parkların cevresindeki esnaf yanlız cayır cimeni gorüyor fakat vatandas gelmiyor kan aglıyor Yollar kezza ole münübüscüler e yolları kapadılar Turex yasadı parsayı topluyor Kale ici aynen adamlar kan aglıyor Esnafa vatandasa sorulmadan bir cok seyi yaptı Zeybekci ama Bu secimde bu ve bunun gibi seylerden geri adam atmazsa secimi kesinlikle kaybedecek AKP

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı