REKLAMI GEÇ

Belediye geri adım attı

Belediye geri adım attı

Denizli Belediyesi, bir ay kadar önce tek yön yaptığı İstiklal Caddesi7ni tekrar çift yön yaptı. Gelen tepkileri değerlendiren belediye yetkililerinin özel araçların çift yönlü kullanıma tekrar açtığı İstiklal Caddesi’ne minibüsler giremeyeck. Devlet Hastanesi önü ve bayramyeri de özel araç trafiğine açıldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Kasım 2012 Pazartesi, 11:14

Denizli Belediyesi’nin ulaşım ana planı kapsamında hayata geçirdiği tek yön ve bazı caddelerin trafiğe kapatılması uygulamasında geri adım atıldı.

Kentin en büyük arterlerinden biri olan İstiklal Caddesi konusunda gelen tepkileri değerlendiren Denizli Belediyesi, İstiklal Caddesi’ni yeniden çift yön yaptı. Ancak caddeye, minibüs ve ağır vasıtalar giremeyecek.

İnanılmaz trafik kuyruklarına neden olan Hastane Caddesi ve Doktorlar Caddesi’nin Bayramyeri dönüşü de uygulamadan bir ay sonra tepkiler nedeniyle tekrar özel araç trafiğine açıldı.

Yük indirmek isteyen kamyonet ve benzeri araçlara saat 22.00 ile 07.00 arasında söz konusu caddelere giriş izni verildi. Uygulama 11 Kasım Pazar günü başladı.

Yorumlar

nevzat   -  Bağlantı 13 Kasım 2012, 09:56

Hani bu yol uygulaması 2 yıllık bir üniversite çalışması idii hep koca bir yalann.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı