REKLAMI GEÇ

Belediyede Lale devri

Belediyede Lale devri

Denizli Belediyesi’nde deyim yerindeyse tam bir LALE devri yaşanıyor. Park ve Bahçeler müdürlüğü kentin dört bir yanını 380 bin kış çiçeğiyle renklendirdi. Çiçeklerden 50 bini Park Bahçeler Müdürü Lale Gönüllü’nün ismini taşıyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Ocak 2013 Cuma, 16:43

Denizli Belediyesi kentteki park, bahçe ve refuj gibi alanları kış çiçekleriyle renklendiriyor.

Park ve Bahçeler  müdürlüğü kentin dört bir yanına tam 380 bin kış çiçeği dikti. Çiçeklerden 50 bini adeti, Park Bahçeler Müdürü Lale Gönüllü’nün ismini taşıyor.

Laleler ve diğer çiçeklerin dikimi ve bakımıyla Denizli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Lale Gönüllü de yakından ilgileniyor. Adını bir çiçekten yani laleden alan Lale Gönüllü’ye kentte, “Lalelerin efendisi” yakıştırması yapılıyor.

Lale Gönüllü, Denizli’nin dört bir yanına 160 bin hercai menekşe, 40 bin lahana çiçeği, 20 bin çuha çiçeği, 20 bin şebboy, 20 bin portakal nergisi, 60 bin papatya, 10 bin kasımpatı ve 50 bin lale çiçeği olmak üzere 380 bin çiçeğin dikildiğini söyledi. Gönüllü, “Mayıs ayından itibaren yaklaşık 380 bin yaz dönemi çiçeğinin de dikimine başlayacağız” dedi.

Yorumlar

ufuk   -  Bağlantı 19 Ocak 2013, 14:46

Sadece Denizli Belediyesi değil diğer tüm belediyelerden de beklentim. Lütfen insanlarımızın paraları ile alınan bu çiçekleri daha uzun ömürlü olanlar ile değiştirin. O çiçeklerin paraları bizlerin cebinden çıkıyor. Yazık… Bi kaç ay çevre güzelleştireceğiz diye heba edilen sokağa atılan paralarımıza yazık…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı