REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi’ne araç takviyesi

Denizli Belediyesi’ne araç takviyesi

Denizli Belediyesi araç parkuruna bir mini ekskavatör daha kattı. Araç parkurunu güçlendirmek, daha hızlı ve iyi hizmeti sunabilmek amacıyla Denizli Belediyesi, dar alanlarda hizmet verecek mini ekskavatörü hizmete sundu.

/ DENİZLİHABER / 9 Ocak 2013 Çarşamba, 10:51

Denizli Belediyesi araç filosunu genişletti. Araç parkuruna bir mini ekskavatör katan Denizli Belediyesi, bu araçla dar alanlarda daha hızlı ve iyi hizmet sunabilecek. Yeni edinilen araçla ilgili bilgi veren Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, aracın su kanalizasyon müdürlüğü tarafından kullanılacağını söyledi. Güngör, aracın küçük ama etkili olduğuna dikkat çekti.

Güngör, “ Şuan bir adet alınan bu aracın sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Büyükşehir olan Denizli de hizmet alanımız genişledikçe bu tür hızlı ve dar alanlarda etkili olacak araçlara ihtiyacımız olacak. Hem yakıt anlamında tasarruf sağlayacak olan bu aracımız olası arızalara müdahalemizi hızlandıracak. Dar alanlarda çalışma kabiliyeti yüksek olan bu aracın sessiz çalışması da bizim için bir artı. Gece çalışmalarını da rahatlıkla yapabileceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı