REKLAMI GEÇ

Vizyonkent Eziyetkent’e dönüştü

Vizyonkent Eziyetkent’e dönüştü

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, 5 dakikalık yağış sonrası yaşanan manzaraların ‘’Yüzyılın projesi’’ olarak tanımlanan alt yapı projesinin şimdiden çöktüğünü ortaya koyduğunu söyledi. Yurtseven, “Kısa süreli yağışta, Bayramyeri bölgesi ve Doktorlar Caddesi ile ara sokakların adeta sel baskınına uğraması halkımızı çileden çıkardı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2013 Pazartesi, 17:04

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Denizli’de bugün meydana gelen yağışta kentin İtalya’daki Venedik’i aratmayan görüntülere sahne olduğunu söyledi.

Yurtseven, “Günlük yaşam felce uğramış, ulaşım aksamış ve esnafların işyerlerine sel basmıştır. Birkaç yıldır ‘Yüzyılın alt yapı projesi’nin diyetini ‘’Yüzyılın çilesi’’ olarak yaşayan Denizli halkı, kısa süreli yağışta meydana gelen baskın karşısında karşılaştıkları manzara için ‘’Büyük alt yapı rezaleti’’ diyerek tepkilerini dile getirmişlerdir. Önemli projelerde ’’Ben yaptım oldu’’ mantığının dayatılmasının ne denli yanlış ve sakıncalı olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Denizli ve halkımız bunlara layık değildir. Vizyonkentin eziyetkente dönüşmesi düşündürücü ve üzücüdür. Makyaj dökülmüş, boyalar akmış ve rezalet tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilmiştir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak alt yapı projesini her zaman desteklediklerini, ancak proje ve uygulamadaki eksikler konusunda da sürekli Denizli Belediyesi’ni uyardıklarını ifade eden Yurtseven, “Şimdi tekrar uyarmak istiyoruz. Alt yapı projesindeki eksikleri masaya yatırılmalı ve hemen gerekli önlemler alınmalıdır. Aksi halde milyonlar ödenerek uygulamaya konulan projenin faturasını yine halkımız ödemek zorunda kalacaktır” dedi.

Yorumlar

serezli   -  Bağlantı 14 Mayıs 2013, 14:39

Doğal afet terör olayları ve bunlardan medet uman bir parti adı chp

Gercekci   -  Bağlantı 14 Mayıs 2013, 13:00

Vurun Abaliya,Öylemi???
Madem böyle diyorsunuz HAL bu SIRASI gelmis iken bir su izmir’in HALiNi irdeleyin !!!
Her YAGMURDA izmir ne HALDE??? Demekki bu is ‘’Yüzyılın projesi’’ Davasi degil !!!
Önceki HALiNi DENiZLi’nin Onayliyormusunuz???Eski Günleri SU Borularini unutmadik,bunumu Koruyup kolluyorsunz?Hesap Soracaksaniz Gidin Önceki Belediye Baskanlarina ,kim nereye imar izni vermis onlara bakin,Sorun Kurucay Adini nerden almis???Sorun eski Su YOL’lari Camlik altinda olanlar neler yapilmis ve kim imar vermis???Siyasi RANT Ugruna AKLIN SIRA FIRSAT var simdi VURMASSAN ne Zaman degilmi???Hic Ümit Etmeyin Size yine Belediye yok Size yine Yönetim Yok ,OY YOK !!!!!!Böyle Biline….

İbram   -  Bağlantı 14 Mayıs 2013, 12:17

Milletimiz boş pet şişesi, peçete vb. çöplerini yanındaki çöp tenekesi yerine, yola atıyor. Buda menfezlerde tıkanmaya yol açıyor. Önce millet olarak, çöpleri çöp kovasına atmayı öğrenmeliyiz. Sorun projede değil, sorun insanınımızda.

zafer   -  Bağlantı 14 Mayıs 2013, 11:18

Yağmur yağıyor,seller akıyor,AKAPEye oy verenler camdan bakıyor!…

irfan   -  Bağlantı 14 Mayıs 2013, 11:15

BAKIYORUMDA CHP Lİ KARDEŞLERİME FIRSATLAR CIKMIŞ HEMEN VURUN HEMEN …HABERİNİZ YOK GALİBA YAGMUR BÜTÜN YURTTA ETKİLİ SEYREDİN BAKIN HİÇ OLMASSA CAMURA BULANMIYORSUNUZ SONRA KAÇ DAKİKADA CEKİLDİ SU..

halil dönmez   -  Bağlantı 14 Mayıs 2013, 09:00

Yakında Bu sel baskınları ile mücadele adı altında su faturalarının altında ek bir ücret görebiliriz… !! :-)))

Ali   -  Bağlantı 13 Mayıs 2013, 22:17

Alt yapı proje çizimini köylü Mehmet ağa’ya yaptırsaydın daha güzel yapardı.Kayalık cad. yapılalı ne kadar oldu ki? Şimdi baştan yenileniyor.Hala yapılan bir çok iş yanlış.

kemal   -  Bağlantı 13 Mayıs 2013, 22:09

yüz yılın dev altyapı hamlesi! Gazi Bulvarında yağmur yağdımı hareket eden taşlar yüzünden insanlar yürüyemiyor kaldırım yapmak ilçe belediyelerinde bile sıradan bir işken büyükşehir olduğunu iddia edenler daha kaldırım bile yapamıyor! Bu arada yabancılar için söyleyelim Gazi Bulvarı Denizli’nin bir numaralı vitrini konumundaki bulvardır pes daha da bir şey denmez zaten vitrin böyleyse…

nurhan   -  Bağlantı 13 Mayıs 2013, 21:39

Denizlimin yollarını yaparlar yeniden
Yağar beş dakika sel alır gider
Kimi sever gönülden verir oyunu
Bütün ümitleri yel alır gider
Boş yere bekleme vaatlerini..
Kent-selliler de yakında yok olur gider

Mehmet   -  Bağlantı 13 Mayıs 2013, 20:25

Denizli altyapıya milyonlarca para harcadı esnafın milyonlarca zararı oldu Denizlide yasıyan insanların ve onların cocuklarının cocuklarının borcu oldu dogmadan ve yapılan ortada yazıklar olsun bu belediyeye yazıklar olsun baskana bide Nihat Zeybekcinin adını veriyorlar yeni yapılan merkeze ne adını vermek yuhalamak lazım paralarımızı carcur ettii yazıklar olsun baksın utansın simdi 5 dakikalık yagmurda kent coktü ya 1 saat yagsaydı heryeri seller alacakdı berki vacialar olum insanlar olecekdi bunun hesabını kim verecekdi eyer az cık bir utanması varsa utanır simdi ama utanacagınıda sanmıyorum yaaaa

hakan   -  Bağlantı 13 Mayıs 2013, 20:18

her fırsatta hak,hukuk,adalet vs.vurgusu yapan bu fiyaskonun mimarı zeybekçi acaba buna ne diyecek?ne yüzyılın on dakikanın bile projesi olamaz bu.yazık milleti kandırıp yandaşlarını köşeyi döndürdüler işte.bu kul hakkı değil de nedir?benim hakkım haram olsun bunlara,helal etmiyorum…

Hakan Nizamoğulları   -  Bağlantı 13 Mayıs 2013, 17:11

alt yapı projesi uygulama safhasında zaten sorunluydu.sonuç ortada.harcanan para ve emeğe yazık.bunun hesabını birileri vermeli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı