REKLAMI GEÇ

İGM’de denetim komisyonu iş başında

İGM’de denetim komisyonu iş başında

Denizli İl Genel Meclisi’nin son birleşiminde gizli oy ile seçilen denetim komisyonu İl Özel İdaresi’nin 2012 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetim çalışmalarına devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2013 Cumartesi, 14:48

Denetim Komisyon Başkanı Avni Örki başkanlığında toplanan Üyeler; Hüdai Pulaş, Ahmet Ateş, Erdoğan Yalçın ve Yusuf Sarıtaş tarafından çalışma takvimi belirlendi. Buna göre, çalışma takvimi; 16 Ocak 2013 Çarşamba günü Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 17 Ocak 2013 Strateji Geliştirme Müdürlüğü, 18 Ocak 20103 Yazı İşleri Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, 21 Ocak 2013 Hukuk Müşavirliği, 22 Ocak 2013 İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, 23 Ocak 2013 Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 24 Ocak 2013 Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü, 25 Ocak 2013 Mali Hizmetler Müdürlüğü, 28 Ocak 2013 Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü, 29 Ocak 2013 Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 30 Ocak 2013 Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 31 Ocak Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, 01 Şubat 2013 Pamukkale Örenyerleri Kültür Turizm İşletme Müdürlüğü, 02 Şubat 2013 İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 02 Şubat 2013 Özel Kalem, 04 Şubat 2013 Basın, Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Genel Sekreterliğin denetimlerini gerçekleştirecek.

İl Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen denetim komisyon toplantısına Denetim Komisyon Başkanı Avni Örki Üyeler; Ahmet Ateş, Hüdai Pulaş, Erdoğan Yalçın ve Yusuf Sarıtaş ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Özkan katıldı. Denetim Komisyonu Üyeleri toplantıda Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2012 yılı gelir, gider, hesap ve işlemlerini, yaptığı faaliyetleri harcamaları ve 2013 yılı bütçelerini görüştü.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Özkan, “Müdürlük olarak Bilgi İşlem, İstatistik ve raporlama, Coğrafi Bilgi Sistemi ve Strateji Geliştirme Şubeleri ile hizmet vermektedir. 2012 yılında bünyemizdeki personelimizce Saynet Yazılım Programı, e-bodro, konsolide bütçe ve bu gibi ihtiyaç olan bilgisayar yazılımları yapılmıştır. Ayrıca bilgi işlem yönetimi ve güvenliği tarafımızca yürütülmektedir. Coğrafi Bilgi Sistemleri Şubesi olarak ta Maden Bilgi Sistemi oluşturuldu ve çalışır duruma getirildi. Bu yazılımlar Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü tarafından verilen Ruhsat Bilgi Sistemi, Maden Ocağı Ruhsatları, Sıhhi İşyerleri, Gayrisıhhi İşyerleri ve Umuma Açık İşyerleri ruhsatları vatandaşlar tarafından yapılan başvurular internet üzerinden takip edilebilecektir. Bunun yanı sıra Yol ve Ulaşımla ilgili CBS çalışmaları devam etmektedir” dedi.

İstatistik ve Raporlama Şubesinin çalışmaları hakkında da bilgiler veren Özkan, “Kurumumuzun Stratejik Planı, Performans Planı ve Faaliyet Raporları ve tüm istatistik ve raporlar bu şubemizce yapılmaktadır.” dedi. Özkan Müdürlük olarak hedeflerinin; görev tanımları çerçevesinde İl Özel İdaresi’nin bilgi işlem, CBS, istatistik ve raporlama ile stratejik geliştirme adına daha iyiye gitmesidir. diye konuştu. İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Özkan, Denetim Komisyonu toplantı sonunda Üyelerin, Strateji Geliştirme Müdürlüğünün çalışmaları hakkındaki sorularını yanıtladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı