REKLAMI GEÇ

DİGEM’in Başbakan mesaisi

DİGEM’in Başbakan mesaisi

Denizli İl Genel Meclisi AKP grubunun başbakan mesaisi. Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin ile üyeler, belde belde ilçe ilçe dolaşıp Başbakan’ın Çınar Meydanı’nda düzenleyeceği mitinge davet etti.

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2013 Cuma, 10:51

Denizli İl Genel Meclis başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Grup Başkanı Avni Örki, Şükriye Ünsal, Muharrem Özen ,Osman Yüceliş iden oluşan merkez meclis üyeleri Denizli Merkeze bağlı Köy ve Beldelere ziyaretler ederek, vatandaşları, Başbakan’ın mitingine davet etti.

Uzunpınar Beldesi, Güzelpınar, Kurtluca, Eymir, Haytabey, Develi, Çeltikçi, Eldenizli, Yeniköy,Küçükdere ve Kocadere Köylerine ziyaret eden DİGEM Başkanı, “Bilindiği üzere 28-29 Eylül tarihlerinde Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Denizlimizin Büyük Şehir olması nedeniyle toplu açılış töreni ve ilçe ziyaretleri için İlimizde olacaktır. O gün Düğün günümüzdür. Bütün dostlarımızı düğünümüze bekliyoruz” diyerek vatandaşları mitinge davet etti.

İl Genel Meclisi Grup Başkanı ve AK Parti İl Başkanı Avni Örki ise “Dünya Lideri Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Denizlimizi ve Tavas,Acıpayam,Çivril ve Sarayköy ilçelerimizde de mitingler düzenleyecektir. Başbakanımız Denizliye her gelişinde bereket getirmiştir. Denizlimizin bu noktaya gelmesinde en büyük emek sahibi sayın Başbakanımızdır. Önceki siyasiler dönemlerinde Denizliye Büyükşehir sözü verilmiştir ama AK Parti Döneminde Büyük Şehir olmuştur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı