REKLAMI GEÇ

Encümen üyelerine teşekkür plaketi

Encümen üyelerine teşekkür plaketi

Denizli İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantısında 2012 yılında İl Encümen üyeliğine seçilen 5 kişiye İl Genel Meclisi tarafından teşekkür plaketi verildi.

/ DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2013 Çarşamba, 11:02

İl Genel Meclisi, mayıs ayı toplantısının son birleşiminde, görev süreleri dolan encümen üyelerine plaket verildi. İl Genel Meclisi toplantısı sonunda düzenlenen tören ile üyeler plaketlerini Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin’den aldı.

İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin 2012 yılında İl Encümenliği görevini yapan ve görev süreleri dolan İl Encümeni üyeleri, İl Genel Meclisi Çivril üyesi Sezai Boran, Merkez üyesi Muharrem Özen, Tavas üyesi Orhan Akyol, Çameli üyesi Mehmet Akdağ ile Beyağaç üyesi Kutret Gürkaynak’a teşekkür plaketi verildi.

İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, Encümen Üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Onurlu, çok büyük ve fedakârlık isteyen bir görevi başarıyla sürdürdüler.
“ Denizli’nin gelişmesi, kalkınması için çok sayıda karar aldılar, uygulama yaptılar. İlimizin en ücra köyüne kadar hizmetlerin gitmesinde katkı sağlayan üyelerimizin, almış oldukları kararları, verdikleri özverili çalışmalara teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı