REKLAMI GEÇ

Denizli il spor merkezi açıldı

Denizli il spor merkezi açıldı

Spor Genel Müdürlüğü’nün 74.kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Denizli’de İl Spor Merkezleri’nin açılışı yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Haziran 2012 Cumartesi, 09:30

Vali Yazıcıoğlu Spor Salonun’daki törene, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, Çevre Şehircilik İl Müdürü İbrahim Özsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, şube müdürleri Haluk Tuncay, Tayfun Güven, Ali Aydoğan, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, il müdürlüğü bünyesinde kurulan İl Spor Merkezleri’ne bir aydır kayıt aldıklarını belirterek, “Bizler insanların bizim ayağımıza gelmesini beklemeden sporu onların ayaklarına götürüyoruz. Bir ülkenin geleceği gençlerdir. Gençlerimiz iyi bir eğitim almış olabilirler fakat önemli olan vatanını milletini seven, kendiyle ve çevresiyle barışık, kazanmayı ve kaybetmeyi bilen paylaşımcı bir nesil yetiştirmek için İl Spor Merkezlerini açıyoruz” dedi.

Çocukları ve gençleri spora kanalize etmenin, onları alkol, sigara, uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklardan koruduğunu ifade eden İbanoğlu, onlara sporu sevdirmek, onların ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hoş görülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi, güzeli takdir edebilen, saygılı, kurallara riayet eden, erdemli bireyler olarak yetiştirip, sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak istediklerini söyledi.

Bu sene, avcılık ve atıcılık, atletizm, basketbol, badminton, bisiklet, boks, cimnastik, dans, eskrim, güreş, halter, hentbol, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında gerçekleştirilecek olan yaz okullarına Denizlililer yoğun ilgi gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı