REKLAMI GEÇ

Kayıhan Kaplı Pazaryeri tamamlandı

Kayıhan Kaplı Pazaryeri tamamlandı

Denizli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kayıhan Kaplı Pazaryeri ile Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

/ DENİZLİHABER / 23 Eylül 2013 Pazartesi, 16:33

Denizli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kayıhan Kaplı Pazaryeri ile Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği toplu açılış töreni ile hizmete girecek.

Büyüyen Denizli için büyük projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini ve hizmet yolculuğunda koşar adımlarla ilerlediklerini dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 28-29 Eylül’de Denizli’ye geliyor. Her geldiğinde ise Denizli kazanmaya devam ediyor. Bu ziyaretler Başbakanımızın Denizlimize verdiği değeri gösteriyor. Milletin efendisi değil, hizmetkarı olma gayesiyle çıktığımız hizmet yolculuğunda Başbakanımızı misafir etmekten dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyiz” dedi.

Kayıhan Kapalı Pazar Yeri ve Bilgi Evi Kurs Merkezi
Denizli Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kayıhan Kapalı Pazar Yeri ve Bilgi Evi ve Kurs Merkezi yaklaşık 6.800 metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor. Bu tesiste 213 tezgah ve 24 dükkan bulunurken, tesisin üst katı bu bölgede bulunan çocuklarımızın yararlanacağı bilgi evi ve kurs merkezi olarak tasarlandı. Çocuklarımız burada eğitim alacaklar. Burası mahalle sakinlerinin diğer bazı ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı