REKLAMI GEÇ

Yeni hali şaşırtacak

Yeni hali şaşırtacak

Denizli’nin en geniş caddelerinden biri olan Lozan Caddesi, yeni üst yapı düzenlemelerinin ardından görenleri şaşırtacak. Cadde, yeni haliyle genişliği açısından bir sokağı anımsatıyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Ocak 2013 Çarşamba, 10:57

Denizli Belediyesi’nin üst yapı çalışmaları nedeniyle bir süredir yürüttüğü Lozan Caddesi’ndeki düzenlemeler bitti. Kısa süre sonra trafiğe açılacak olan bu cadde, görenleri oldukça şaşırtacağa benziyor.

Kentin en geniş caddelerinden biri olan Lozan Caddesi de geniş kaldırımlar, dar yollar konseptinden nasibini aldı. Ekipler, Mimar Sinan Caddesi ile Dumlupınar Caddesi arasında kalan 800 metrelik Lozan Caddesi’nde son olarak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Yolda, AYDEM, TELEKOM gibi kurumların hatları toprak altına alınarak görüntü kirliliğinin önüne geçildi.

Yorumlar

Denizli   -  Bağlantı 2 Şubat 2013, 16:52

yapanların ellerine kollarına sağlık 😀
Umarım bu yollar da turex rahat geçip gitsin diye trafiğe kapatılmaz çınar vb. yollar gibi

ömer türkeri   -  Bağlantı 10 Ocak 2013, 02:26

arkadaşlar bir kerede olsun yapılan iyi birşeyi takdir edelim…yollarımız genişledi,kaldırımlarımız çok güzel oldu,elektrik-telefon gibi hatlar yeraltına alındı kötümü bütün bu yapılanlar….lütfen birazda tebrik etmesini bilelim.particiliği bir kenara bırakın şimdiye kadar hiçbir yönetim yapmadı bu yapılanları…şehrimiz şuan modern bir görünüme sahip oldu takdir edelim artık yapılanları…şuna inanın bizim şehrimiz bugün şehir denilen birçok şehirden kat kat güzel ve düzenli bir şehir…bunu şehir dışından gelenler daha çok söylüyorlar ve ben gurur duyuyorum..şahsım olarak ben denizli belediyesine ve tüm bu düzenlemelerde çalışan görevlilere teşekkürlerimi bildiriyorum ve yeniyılda başarılarının devamını diliyorum….

Orhan   -  Bağlantı 9 Ocak 2013, 12:33

Bu yapılanların paraları nerden cıkacak cok merak ediyorum biz evin sagına soluna bi kazma vurduruyoruz kepceyle adam tomarla para iştiyor bunlar koca denizlinin altına üstüne getirdiler İlginc seyler oluyor denizlide cok ilginc

mahir dag   -  Bağlantı 9 Ocak 2013, 12:31

Arabası olanda ev alırken veya yaparken otoparkında
Yapsın ne var ögle yola kaldırıma koyarım sizin yüzünüzden yolda ne yürünüyor
Nede arabayla ilerleniyor

şükrü özyörük   -  Bağlantı 9 Ocak 2013, 12:23

amaç her zaman olduğu gibi birilerine rant sağlamak. Yolların kenarları paralı otopark olacak büyük ihtimalle

Volkan Saylan   -  Bağlantı 9 Ocak 2013, 11:54

Lozan Caddesi’ni o kadar geniş bir cadde değil kanımca, sağlı sollu parklardan dolayı tarfik caddenin ancak yarısından akıyordu. Henüz görmedim ama muhtemelen parklanmalar için cepler yapıp caddeyi geliş ve gidiş olarak düzenlemişlerdir. Yani eskiden parklanma olan yerleri caddeden ayırmışlardır diye düşünüyorum…

mcansu   -  Bağlantı 9 Ocak 2013, 11:14

orada da park yasağı gelir arabalarımızı balkonlara koyarız artık tabii yasaklamazlarsa :)!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı