REKLAMI GEÇ

Tüm Annelerin ‘Anneler Günü’ Kutlu Olsun

Tüm Annelerin ‘Anneler Günü’ Kutlu Olsun

Anneler Günü, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla tüm dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel gün. Bu özel günde Denizli Protokolü de yayınladıkları mesajlarla tüm annelerin anneler gününü kutladı.

/ DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2013 Cumartesi, 15:18

Türkiye’de 1955 yılından beri her yıl Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla Denizli protokolü yaptıkları yazılı açıklama ile tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak:
Sağlıklı bir toplumun temel taşıdır annelerimiz. Güçlü anneler güçlü toplum anlamına gelir, bizlerde annelerimizin her anlamda güçlenmesi için çalışıyoruz. Çocukları sözkonusu olduğunda hiç bir zorluktan yılmayan, onların mutluluğu, sağlığı ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele eden , ailenin temel direğidir . Bizler annelerimizin kıymetini hayattayken bilmeli annelerimizin her zaman yanlarında olmalı onların yüzlerini güldürmeli onların gurur duyacağı evlatlar olmalıyız . Nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bir daha hiçbir annemizin gözünden bir damla yaş aksın istemiyoruz. Hiç bir annenin ağlamasını istemiyoruz çabamız bu yöndedir inşallah bunu hep beraber başaracağız. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkacağız yanlarında olacağız.

Belediye Başkanı Osman Zolan:
Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Bizi millet yapan değerlerin başında anneler gelir. Millet kavramının da her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok da annelerimizin katkısı vardır. Kurtuluş destanının yazıldığı savaşta, bir devrin bitip bir devrin başladığı kahramanlık mücadelemizde ve daha nicelerinde annelerimizi görürüz. Bugün özgürce yaşadığımız bu kutsal toprakların vatan olmasında hiç şüphesiz ki onların emeği vardır. Onlara ne kadar minnet, şükran duysak azdır. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, her birinin anneler gününü en içten saygılarımla kutluyorum.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer:
Annelerimize, geleceğin Türkiye’sine yön verecek sağlıklı bireylerin yetişmesinde büyük görevler düşmektedir. Bizi millet yapan değerlerin oluşmasında onlardan daha büyük katkısı olan başka kimse düşünülemez. Yaşamın her aşamasında önemli roller üstlenen anneler, iş dünyasında da ayrı bir yer edinerek önemli başarılara imza atmıştır. Fedakâr annelerimiz günümüz koşullarında ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde; üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak önemli misyonlar üstlenmiş bulunmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle annelik duygusunu yüreğinde hisseden tüm kadınlarımızın, fedakârlık ve sevgi sembolü olan tüm annelerimizin, bu özel günlerini kutlar, saygı, minnet ve şükranlarımı sunarım.”

CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu:
Ulu önderimiz Atatatürk “Büyük başarılar , değerli anaların yetiştirdiği evlatlar sayesinde olmuştur” ve “ Dünyada gördüğünüz her şey kadının eseridir” diyerek annelerimizin değerini vurgulamıştır. Annelerimizin sadece bu günde hatırlanması değil , her zaman onlara sevgi ve saygılarımızı göstermemiz gerekir. Bugün annelerimiz iktidar sayesinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle ailesinin karnını nasıl doyuracağım derdine düşmüştür. Anneler mutsuz , gelecekten umutsuz , çocuklarının geleceği konusunda son derece kaygılıdırlar. Gelinen noktada anneler gününün içeriği boşaltılmış , anneler günü ekonomik gücü olanların kutladığı tüketim günü haline gelmiştir. Milyonlarca annenin anneler gününden bile haberi olmamakta , onlar çocuklarının nasıl başarılı , vatanına ve milletine yararlı bireyler olarak yetiştireceğini düşünmektedirler.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan:
Çocuklarını karşılıksız bir sevgiyle büyüten, hayatın her aşamasında dua ve desteklerini esirgemeyen annelerin hakkı asla ödenemez. Anneler sadece evlatlarını doğurmakla kalmaz, aynı zamanda bir toplumu doğurur ve inşa eder. Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın, tüm anneler, yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayata ışık tutarlar.
Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı