REKLAMI GEÇ

Demir’in tablosu Başbakanlık Konutunda

Demir’in tablosu Başbakanlık Konutunda

Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, kendi el emeği ürünü üç boyutlu Ayasofya Avlusu ve Çeşmesi’ni resmettiği bir tabloyu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a hediye etti.

/ DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2013 Pazartesi, 10:13

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından; Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarını, marka uzmanlarını, moda editörlerini ve pazarlama uzmanları ile el emeklerini sergilemek üzere 81 ilden gelen kadınları bir araya getiren “Önce Kadın – 81 İl Kadın El Emeği Sergisi” Ankara’da düzenlendi.

Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen sergiye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin, İçişleri Bakanı Muammer Güler’in eşi Neval Güler, Vali Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir’in yanı sıra 80 İl Valisi ve eşleri de katıldı.

Denizli’nin tanıtımı için Nurtaç Demir’in koordineleriyle hazırlanan standı da gezen Emine Erdoğan, sergilenen ürünleri çok beğendiğini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Denizli standından alışveriş yapan Emine Erdoğan’a, Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, kendi el emeği ürünü üç boyutlu Ayasofya Avlusu ve Çeşmesi’ni resmettiği bir tabloyu hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı